Crypto Code kokemuksia & arvostelu – Huijaus tai vakuutus?

Crypto Code kokemuksiaKun puhumme rahan käsittelystä internetissä, on monia tekijöitä, jotka saavat meidät validoimaan tietyn valuuttatyypin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi, mutta kaikkien etsimiemme ominaisuuksien joukossa mikään ei kuitenkaan ole lähempänä sitä, mitä tarvitsemme, kuin turvallisuus.

Turvallisuus on se, mitä me liitämme rahoihimme tai pääomaamme. Jos olemme vaarassa menettää sen, emme yleensä investoi johonkin alueeseen lainkaan, sillä sijoittaminen tappioksi ei ole koskaan miellyttävä vaihtoehto.

Siksi Bitcoinista on tullut erittäin houkutteleva sijoitustyyppi sekä kokeneille että aloitteleville sijoittajille: se tarjoaa omaisuuserän, joka on aina nousussa, ja sillä on tunnettu maine siihen liittyvistä turvallisuusmenetelmistä.

Bitcoinia ei voi väärentää tai kopioida, eikä sitä voi siirtää, ellei sen omistava käyttäjä sitä halua. Tämä turvajärjestelmä on houkutellut monia sijoittajia, mutta myös monia huijareita. Tämä on meidän mielipiteemme Crypto Code.

Crypto Code kokemuksia

Crypto Code kokemuksia

Etoron edut

  • Crypto Code kokemuksia 100 % turvallisuus
  • Crypto Code kokemuksia Kaupankäynti 16 kryptovaluutalla
  • Crypto Code kokemuksia Palautus vain 100 euroa
  • Crypto Code kokemuksia CySEC säännelty

Lisätietoa

Inhalt

Miten Bitcoin-huijaukset toimivat

Bitcoinin varastaminen on käytännössä mahdotonta, ellei käyttäjä anna siihen suostumustaan. Siksi käytetyt uudet tekniikat pyrkivät luottamaan käyttäjän kokemattomuuteen tällä alalla.

Koska käyttäjä on heikko kohta, heidät yritetään saada sijoittamaan „ihmeratkaisuihin“, joissa heille tarjotaan liioiteltuja voittomääriä ilman minkäänlaista taustatukea. Näin käyttäjä lankeaisi huijaukseen, josta vain käyttäjä itse kärsisi täydellistä vahinkoa.

Yksi yleisimmistä tämäntyyppisistä huijauksista on Crypto Code

Crypto Code kokemuksia

Mikä on Crypto Code?

Crypto Code on huijaus, joka perustuu eräänlaiseen huijaukseen, joka on suunnattu niille, jotka ovat uusia kryptovaluuttojen suhteen. Tällä kierrätyshuijaukseksi kutsutulla huijauksella on yksinkertainen tavoite: saada käyttäjä tallettamaan rahansa tietyille tileille, jotta voidaan tarjota olemattomia palveluja.

Tätä varten Crypto Codeen liittyvät huijarit ovat luoneet kokonaisen maailman tukemaan ideaansa, joka lopulta vakuuttaa täysin väärän idean.

Crypto Code mainostaa itseään sovelluksena aloittelevan kauppiaan ratkaisuksi. Me kaikki tiedämme, että näillä Bitcoin-markkinoilla voitto tulee siitä, että pystyy ostamaan Bitcoineja vaatimattomaan hintaan ja myymään niitä hieman korkeampaan hintaan: sinänsä kaupankäynti on eräänlaista peruskauppaa, mutta siihen sisältyy joitakin ennustustaitoja ja teknologiaa prosessissa.

Kuten Crypto Code tarjoaa, ratkaisu tulee sovelluksen tai palvelun muodossa, joka perustuu eräänlaiseen bottiin, joka on suunniteltu siten, että se pystyy ennustamaan ja käymään kauppaa tehokkaasti. Tehokkuus on sellainen, että se on 99,4-prosenttisesti tehokas ja tuottaa aina jatkuvaa voittoa.

Ottaen huomioon tämän voiton ja sovelluksen automatisoidun tahdin, Crypto Code ilmoittaa, että jopa 13 000 euroa voidaan tuottaa 24 tunnin aikana, ja kuten sen verkkosivustolla todetaan, „sinusta voi tulla miljonääri jo parissa viikossa“.

Kuka tahansa voisi ajatella, että näin laadukas ja tehokas ohjelma, jos sellainen olisi olemassa, maksaisi omaisuuden. Hauskinta on, että sivusto antaa ymmärtää palvelun olevan täysin ilmainen, vain alkutalletus vaaditaan. Jos tämä ei ole jo herättänyt hälytyskellojamme, tämän artikkelin seuraavat asiat herättävät.

Miten Crypto Code todella toimii?

Crypto Code ei ole uusi markkinoilla, ja se on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta eri nimillä. Crypto Solution, Bitcoin Millionarie, Bitcoin Billionarie, Bitcoin Bank jne. Nämä ovat joitakin nimiä, joilla tätä sovellusta on tarjottu aiemmin, ja ne kaikki liittyvät samaan menettelyyn: niin sanottuun kierrätyshuijaukseen.

Mutta ollaksemme selvempiä siitä, miten se toimii, meidän on ymmärrettävä vihollinen. Kierrätyshuijauksessa on 5 vaihetta, ja jokainen niistä toistuu jatkuvasti:

  • Asiakkaan houkuttelu
  • Huijaus ja tarjous
  • Talletuksen pyytäminen
  • Huijaus
  • Kierrätys

Selittääksemme tämän huijauksen yksityiskohtaisesti, jotta et lankea siihen, selitämme jokaisen vaiheen.

Houkutellessaan asiakkaita Crypto Code aloittaa sen useilla bannereilla, jotka on ripoteltu ympäri verkkoa. Todennäköisesti löydät erilaisia bannereita, joissa on Bitcoineihin liittyvää tietoa ja miljoonaratkaisu jokaiselle uudelle käyttäjälle markkinoilla. Asiakkaan houkuttelu tapahtuu eri keinoin, mutta niiden tarkoituksena on saada potentiaalinen asiakas siirtymään sivuille, joilla petostietokannat ovat. Kun tämä vaihe on suoritettu, he siirtyvät seuraavaan vaiheeseen.

Huijauksen ja tarjouksen antaa sivun rakenne. Crypto Code -sivusto sisältää runsaasti sisältöä: julkkisten videoista, joissa väitetään voittoa tuottavan kaupankäynnin tehokkuutta, satojen miljonääreiksi tulleiden ihmisten todistuksiin ja huipentuu valokuviin ihmisistä, jotka ovat saavuttaneet taloudellisen vapauden. Sivusto on suunniteltu houkuttelemaan käyttäjää sisään, huijaamaan häntä ja tarjoamaan hänelle ratkaisua rahaongelmiinsa.

Tästä pääsemmekin seuraavaan vaiheeseen, talletuspyyntöön. Crypto Code ilmoittaa, että se on täysin ilmainen, mutta toimiakseen se vaatii alkutalletuksen, jonka he ilmoittavat olevan sijoitettava pääoma. Mielenkiintoista on, että sijoitettava pääoma on vähintään 250 euron talletus, jonka luvataan moninkertaistuvan loputtomiin. Kun talletus on tehty, alkaa huijausprosessi.

Jokainen kokematon käyttäjä, jolla on Bitcoinin perustiedot, innostuu tässä vaiheessa. Sivusto lähettää jatkuvasti raportteja, joista käy ilmi, kuinka pieni 250 euron sijoituksesi kasvaa tasaisesti: se maksimoidaan vähitellen ja raportit osoittavat, että sivuston tilille kertyy yhä enemmän rahaa. Kaikki näyttää siltä, että kyseessä on julistettu unelmaprosessi, kunnes yrität nostaa rahaa.

Rahojen nostaminen on täysin mahdotonta. Yrititpä mitä tahansa, törmäät aina ylitsepääsemättömään muuriin, kun yrität nostaa voittosi tai saada rahasi takaisin: verkko-ongelmia, ongelmia sivuston kanssa, pankki on jo saanut rahasi, mutta ei näytä niitä. On jopa mahdollista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikä vain pitkittää asiaa, ja jonain päivänä tili poistetaan, emmekä enää koskaan kuule rahoistamme.

Tämä luo tietenkin erittäin huonon maineen sivustolle. Vaikka heidän verkkosivuillaan he väittävät tekevänsä ihmeitä, sivuston ulkopuolella foorumit ovat täynnä huijatuksi tulleiden ihmisten kommentteja. Tällaiset kommentit vahingoittavat verkkosivuston mainetta, joten kierrätysprosessi astuu kuvioihin: sama menettely, mutta verkkosivusto ja sovellus vaihtavat nimensä, jotta ne eivät joutuisi osallisiksi siihen, mitä tämän järjestelmän kanssa on jo tehty. He vain valmistautuvat jatkamaan huijausta uudella nimellä.

Kaikki, jotka ovat joutuneet tämän huijauksen uhriksi, lannistuvat. Kaikki uudet sijoittajat haluavat saada rahansa takaisin, mutta he saavat todennäköisesti erittäin huonon kuvan Bitcoinista ja lakkaavat luottamasta siihen.

Täydellinen ratkaisu huijausten välttämiseen – eToro

Kun mielessä oli epäilys Bitcoin-huijauksista internetissä, aloimme etsiä mahdollisia ratkaisuja siihen, mikä voi lopulta vaikuttaa meihin.

Valitettavasti, jos olemme jo joutuneet huijauksen uhriksi, rahojemme takaisin saaminen on mahdotonta. Kun hyväksymme, että rahamme ovat jonkun toisen käsissä, paluuta ei ole. Ennaltaehkäisy on ainoa ratkaisu.

Ennaltaehkäisyn valitsemiseksi meidän on käännyttävä sellaisten verkkosivustojen puoleen, joilla on tahraton maine ja joilla on suuri määrä käyttäjiä, jotka käyttävät niitä jatkuvasti. Yksi tällainen kansainvälinen sijoitusalusta on eToro.

eToro on erilaisten sijoitustyyppien alusta, josta löytyy edellä mainitusta Bitcoinista moniin muihin kryptovaluuttoihin. Sivusto on täysin käyttäjäystävällinen ja etsii jatkuvasti käyttäjien kasvua kaupankäynnin alalla.

Toisin kuin edellä mainitut huijaukset, eToro tekee voittonsa transaktiomaksuista. Tämä tarkoittaa sitä, että joka kerta kun kauppa tehdään, eToro saa siitä maksun. On eToron edun mukaista, että sen käyttäjät menestyvät ja tekevät siksi paljon kauppoja.

Tätä varten se tarjoaa perus-, keskitason ja edistyneiden kursseja sekä vinkkejä käyttäjille. Sillä on ystävällinen yhteisö, joka on valmis auttamaan kaikkia aloittelijoita, ja asiakastukipalvelu, joka on idioottivarma: ajatuksena on, että mitä kokeneempi käyttäjä on, sitä enemmän voittoa hän tekee.

eTorossa kaupankäynnin voitot tulevat kokemuksen myötä. Kyse ei ole ihmeellisestä voitosta yhdessä yössä ilman ponnisteluja: sellaista ei ole olemassa Bitcoin-maailmassa. eToro pyrkii kuitenkin siihen, että käyttäjä kasvaa sen alustan sisällä, jotta hän voi lopulta tuottaa voittoja, jotka antavat hänelle rahallisen riippumattomuuden, joka on samanlainen kuin huijaussivustojen tarjoama riippumattomuus.

Lopuksi, eToro ei keskity vain kryptovaluuttoihin: löydät myös sijoituksia osakkeisiin, osuuksiin jne. Totuus on se, että kun haluat nostaa rahojasi, saat ne aina takaisin, olipa sijoituksesi mikä tahansa, mikä tekee eTorosta täydellisen ratkaisun sinulle.