Crypto Code Experiențe – Scam sau asigurare?

Crypto Code ExperiențeCând vorbim despre manipularea banilor pe internet, există mulți factori care ne fac să validăm un tip de monedă ca fiind o opțiune viabilă, însă, dintre toate caracteristicile pe care le căutăm, niciuna nu se apropie mai mult de ceea ce avem nevoie decât securitatea.

Securitatea este ceea ce ne raportăm la banii sau capitalul nostru. Dacă riscăm să-i pierdem, avem tendința de a nu investi deloc într-un domeniu, deoarece a investi pentru a pierde nu este niciodată o opțiune plăcută.

Acesta este motivul pentru care Bitcoin a devenit un tip de investiție super atrăgător atât pentru investitorii experimentați, cât și pentru cei începători: oferă un activ care este mereu în creștere și are o reputație renumită pentru metodele de securitate pe care le implică.

Bitcoin nu poate fi contrafăcut sau copiat și nu poate fi transferat decât dacă utilizatorul care îl deține dorește acest lucru. Acest sistem de securitate a atras mulți investitori, dar și mulți escroci. Aceasta este opinia noastră despre Crypto Code.

Crypto Code Experiențe

Crypto Code Experiențe

Avantajele eToro

  • Crypto Code Experiențe Securitate 100%
  • Crypto Code Experiențe Acțiuni cu 16 criptomonede
  • Crypto Code Experiențe Returne începând de la 100 de euro
  • Crypto Code Experiențe Reglementat de CySEC

Mai multe informații

Inhalt

Cum funcționează escrocheriile Bitcoin

Furtul de Bitcoin este practic imposibil, cu excepția cazului în care utilizatorul își dă consimțământul. Prin urmare, noile tehnici folosite încearcă să se bazeze pe lipsa de experiență a utilizatorului în acest domeniu.

Deoarece utilizatorul este punctul slab, se încearcă convingerea acestuia să investească în „soluții miraculoase“ în care i se oferă sume exagerate de profit, fără niciun fel de suport. În acest fel, utilizatorul ar cădea în plasa unei escrocherii, din care doar utilizatorul însuși ar avea de suferit în totalitate.

Una dintre cele mai frecvente escrocherii de acest tip este Crypto Code

Crypto Code Experiențe

Ce este Crypto Code?

Crypto Code este o înșelătorie care se bazează pe un tip de înșelătorie care îi vizează pe cei care sunt noi în domeniul criptomonedelor. Această escrocherie, cunoscută sub numele de escrocherie de reciclare, are un scop simplu: să determine utilizatorul să își depună banii în anumite conturi, pentru a oferi servicii inexistente.

Pentru a face acest lucru, escrocii legați de Crypto Code au creat o întreagă lume pentru a-și susține ideea, care sfârșește prin a convinge o idee total falsă.

Crypto Code își face reclamă ca fiind o aplicație pentru soluția traderului începător. Știm cu toții că pe această piață Bitcoin, profitul vine din faptul că poți cumpăra Bitcoins la un preț modest și le poți vinde la un preț puțin mai mare: în sine, tranzacționarea este un fel de tranzacționare de bază, dar care include anumite abilități de predicție, și tehnologie în acest proces.

Așa cum oferă Crypto Code, soluția vine sub forma unei aplicații sau a unui serviciu, care se bazează pe un fel de Bot conceput pentru a putea prezice și tranzacționa eficient. Eficiența este de așa natură încât are o eficiență de 99,4%, realizând un profit perpetuu în orice moment.

Având în vedere acest profit și ritmul automatizat al aplicației, Crypto Code indică faptul că se pot produce până la 13.000 de euro într-o perioadă de 24 de ore și, după cum se precizează pe site-ul său, „poți deveni milionar în doar câteva săptămâni“.

Oricine ar crede că un program de o asemenea calitate și eficiență, dacă ar exista, ar costa o avere. Lucrul amuzant este că site-ul implică faptul că serviciul este complet gratuit, cu doar un depozit inițial. Dacă acest lucru nu ne-a declanșat deja semnalele de alarmă, următoarele din acest articol o vor face.

Cum funcționează cu adevărat Crypto Code?

Crypto Code nu este nou pe piață și există de ceva timp, dar sub diferite denumiri. Crypto Solution, Bitcoin Millionarie, Bitcoin Billionarie, Bitcoin Bank, etc. Acestea sunt câteva dintre denumirile sub care a mai fost oferită această aplicație, și toate sunt legate de aceeași procedură: așa-numita înșelătorie de reciclare.

Dar, pentru a fi mai clar despre cum funcționează, trebuie să înțelegem inamicul. Escrocheria reciclării, are 5 pași, și fiecare dintre ei se repetă constant:

  • Amăgirea clientului
  • Înșelăciune și ofertă
  • Solicitare de depunere
  • Înșelăciune
  • Reciclare

Pentru a explica în detaliu această înșelăciune, astfel încât să nu cădeți în plasa ei, vom explica fiecare dintre etape.

În atragerea clienților, Crypto Code începe cu multiplele sale bannere împrăștiate pe web. Cel mai probabil, veți găsi diferite bannere în care există informații legate de Bitcoins și o soluție milionară pentru fiecare utilizator nou pe piață. Atragerea clientului vine prin diferite mijloace, dar intenția lor este de a face ca potențialul client să intre pe paginile unde se află bazele de date ale fraudelor. Odată ce această etapă este finalizată, ei trec la următoarea.

Înșelăciunea și oferta sunt date de structura paginii. Site-ul Crypto Code conține o multitudine de conținut: de la videoclipuri cu celebrități care susțin eficiența tranzacționării pentru profit, la mărturii de la sute de persoane care au devenit milionari și culminând cu fotografii ale unor persoane care au obținut libertatea financiară. Site-ul este conceput pentru a ademeni utilizatorul, a-l păcăli și a-i oferi o soluție la problemele sale financiare.

Ceea ce ne aduce la următorul pas, solicitarea de depunere. Crypto Code indică faptul că este complet gratuit, însă, pentru a funcționa, este nevoie de un depozit inițial, despre care ei indică că va fi capitalul de investit. Interesant este faptul că capitalul de investit este un depozit minim de 250 de euro, care are promisiunea de a se multiplica la nesfârșit. Odată ce depozitul este făcut, începe procesul de înșelăciune.

Orice utilizator neexperimentat, cu cunoștințe de bază despre Bitcoin, se va entuziasma în această etapă. Site-ul va trimite în mod constant rapoarte care indică modul în care mica ta investiție de 250 de euro crește constant: aceasta este treptat ajunsă la maxim, iar rapoartele arată tot mai mulți bani care se acumulează în interiorul contului site-ului. Totul pare a fi procesul de vis care a fost enunțat, până când încercați să retrageți banii.

Retragerea banilor este complet imposibilă. Indiferent ce încerci, te vei lovi întotdeauna de un zid insurmontabil atunci când încerci să îți retragi câștigurile sau să îți recuperezi banii: probleme de rețea, probleme cu site-ul, banca a primit deja banii, dar nu îi reflectă. Este posibil chiar să contactați serviciul clienți, ceea ce nu va face decât să prelungească problema și într-o zi contul va fi șters și nu vom mai auzi niciodată de banii noștri.

Acest lucru, bineînțeles, creează o reputație foarte proastă pentru site. Deși pe site-ul lor pretind că fac minuni, în afara site-ului, forumurile sunt pline de comentarii de la persoane care au fost înșelate. Acest tip de comentarii dăunează reputației site-ului, așa că intră în joc procesul de reciclare: aceeași procedură, dar site-ul și aplicația își schimbă numele pentru a nu se implica în ceea ce s-a făcut deja cu acest sistem. Pur și simplu se pregătesc să continue escrocheria sub un nou nume.

Oricine a fost victima acestei escrocherii va fi descurajat. Orice investitor nou va dori să-și recupereze banii, însă cel mai probabil va avea o impresie foarte proastă despre Bitcoin și nu va mai avea încredere în el.

Soluția completă pentru a evita escrocheriile – eToro

Având în minte îndoiala cu privire la escrocheriile Bitcoin de pe internet, am început să căutăm posibile soluții la ceea ce ar putea ajunge să ne afecteze.

Din păcate, dacă am căzut deja victime ale înșelăciunii, recuperarea banilor este imposibilă. Odată ce acceptăm că banii noștri sunt în mâinile altcuiva, nu mai există cale de întoarcere. Prevenirea este singura soluție.

Pentru a opta pentru prevenție, trebuie să ne îndreptăm spre site-uri cu o reputație ireproșabilă și cu un număr mare de utilizatori care le folosesc în mod constant. O astfel de platformă internațională de investiții este eToro.

eToro este o platformă pentru diferite tipuri de investiții, unde putem găsi de la Bitcoin, menționată mai sus, până la multe alte criptomonede. Site-ul este complet ușor de utilizat și caută în mod constant creșterea numărului de utilizatori în domeniul tranzacțiilor.

Spre deosebire de escrocheriile menționate mai sus, eToro își obține profiturile din comisioanele de tranzacționare. Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când se face o tranzacție, eToro este plătit pentru aceasta. Este în interesul eToro ca utilizatorii săi să aibă succes și, prin urmare, să facă o mulțime de tranzacții.

În acest scop, oferă cursuri de bază, intermediare și avansate, precum și sfaturi pentru utilizatori. Are o comunitate prietenoasă, gata să ajute orice începător, și un serviciu de asistență pentru clienți care este infailibil: ideea este că, cu cât utilizatorul este mai experimentat, cu atât mai mult profit obține.

La eToro, profiturile de tranzacționare vin odată cu experiența. Nu este vorba de un profit miraculos peste noapte, fără niciun efort: acest lucru nu există în lumea Bitcoin. Cu toate acestea, eToro va căuta ca utilizatorul să crească în cadrul platformei sale, pentru ca în cele din urmă să genereze profiturile care îi vor oferi o independență monetară identică cu cea oferită de site-urile de înșelăciune.

În fine, eToro nu se concentrează doar pe criptomonede: puteți găsi, de asemenea, investiții în acțiuni, acțiuni etc. Adevărul este că, atunci când vine vorba de a vă retrage banii, îi puteți recupera întotdeauna, indiferent de investiție, ceea ce face din eToro soluția perfectă pentru dumneavoastră.