Crypto Code ervaringen – Oplichterij of verzekering?

Crypto Code ervaringenAls we het hebben over het omgaan met geld op het internet, zijn er veel factoren die ons een type valuta laten valideren als een levensvatbare optie, echter, van alle functies waar we naar zoeken, komt er geen enkele dichter bij wat we nodig hebben dan veiligheid.

Veiligheid is wat we met ons geld of kapitaal in verband brengen. Als we het kunnen verliezen, hebben we de neiging om helemaal niet in een gebied te investeren, want investeren om te verliezen is nooit een prettige optie.

Daarom is Bitcoin een superaantrekkelijk type investering geworden voor zowel ervaren als beginnende beleggers: het biedt een asset die altijd in de lift zit, en heeft een gerenommeerde reputatie vanwege de beveiligingsmethoden die ermee gepaard gaan.

Bitcoin kan niet worden nagemaakt of gekopieerd, en kan niet worden overgedragen tenzij de gebruiker die het bezit dit wenst. Dit beveiligingssysteem heeft veel investeerders aangetrokken, maar ook veel fraudeurs. Dit is onze mening over Crypto Code.

Crypto Code ervaringen

Crypto Code ervaringen

Voordelen van eToro

su_list icon=“https://www.filehosterz.net/wp-content/uploads/2021/03/check.png“ class=“checkmark-list“]

  • 100% veiligheid
  • Aandelen met 16 cryptocurrencies
  • Rendementen vanaf 100 euro
  • CySEC gereguleerd

[/su_list]Meer informatie

Inhalt

Hoe Bitcoin-zwendel werkt

Het stelen van Bitcoin is vrijwel onmogelijk, tenzij de gebruiker ermee instemt. Daarom proberen de nieuwe technieken die worden gebruikt te vertrouwen op het gebrek aan ervaring van de gebruiker op dit gebied.

Omdat de gebruiker het zwakke punt is, proberen ze hem ervan te overtuigen te investeren in „wonderoplossingen“ waarbij hem overdreven winstbedragen worden aangeboden, zonder enige onderbouwing. Op deze manier zou de gebruiker in een zwendel trappen, waarvan alleen de gebruiker zelf volledig de dupe zou worden.

Een van de meest voorkomende oplichting van dit type is Crypto Code

Crypto Code ervaringen

Wat is Crypto Code?

Crypto Code is een zwendel die gebaseerd is op een type zwendel gericht op degenen die nieuw zijn met cryptocurrencies. Deze zwendel, bekend als recycling scam, heeft een eenvoudig doel: de gebruiker zover krijgen dat hij zijn geld op specifieke rekeningen stort, om zo niet-bestaande diensten aan te bieden.

Om dit te doen, hebben de oplichters verbonden aan Crypto Code een hele wereld gecreëerd om hun idee te ondersteunen, wat uiteindelijk een totaal vals idee overtuigt.

Crypto Code adverteert zichzelf als een toepassing voor de oplossing van de beginnende handelaar. We weten allemaal dat in deze Bitcoin markt, de winst komt van het in staat zijn om Bitcoins te kopen tegen een bescheiden prijs, en ze te verkopen tegen een iets hogere prijs: op zich is de handel een soort basishandel, maar met inbegrip van een aantal voorspellende vaardigheden, en technologie in het proces.

Zoals Crypto Code biedt, komt de oplossing in de vorm van een applicatie of dienst, die gebaseerd is op een soort Bot, ontworpen om efficiënt te kunnen voorspellen en handelen. De efficiëntie is zodanig dat het 99,4% effectief is, waardoor te allen tijde een eeuwigdurende winst wordt gemaakt.

Gezien deze winst, en het geautomatiseerde tempo van de toepassing, Crypto Code geeft aan dat tot 13.000 euro kan worden geproduceerd in een periode van 24 uur, en zoals vermeld op haar website „kun je miljonair worden in zo weinig als een paar weken“.

Iedereen zou denken dat een programma van deze kwaliteit en effectiviteit, als het zou bestaan, een fortuin zou kosten. Het grappige is dat de site impliceert dat de dienst volledig gratis is, met slechts een eerste storting. Als dit nog niet onze alarmbellen heeft doen rinkelen, dan zal het volgende in dit artikel dat wel doen.

Hoe werkt Crypto Code echt?

Crypto Code is niet nieuw op de markt, en bestaat al geruime tijd, maar onder verschillende namen. Crypto Solution, Bitcoin Millionarie, Bitcoin Billionarie, Bitcoin Bank, etc. Dit zijn enkele van de namen waaronder deze toepassing eerder is aangeboden, en ze zijn allemaal gerelateerd aan dezelfde procedure: de zogenaamde recycling scam.

Maar om duidelijker te zijn over hoe het werkt, moeten we de vijand begrijpen. De recycling scam, heeft 5 stappen, en elke stap wordt voortdurend herhaald:

  • Klant lokken
  • Ontgoocheling en aanbod
  • Oproep tot storting
  • Oplichting
  • Het recyclen

Om deze zwendel in detail uit te leggen, zodat u er niet in trapt, zullen we elk van de stappen toelichten.

Bij het aantrekken van klanten, Crypto Code begint met zijn meerdere banners verspreid over het web. Hoogstwaarschijnlijk zult u verschillende banners vinden waar er informatie gelinkt is aan Bitcoins, en een miljonairsoplossing voor elke nieuwe gebruiker op de markt. Het aantrekken van de klant gebeurt op verschillende manieren, maar hun bedoeling is om de potentiële klant op de pagina’s te krijgen waar de fraudedatabases staan. Zodra deze stap is voltooid, gaan ze verder naar de volgende.

Het bedrog en het aanbod worden gegeven door de structuur van de pagina. De Crypto Code website bevat een schat aan inhoud: van video’s van beroemdheden die de effectiviteit van handelen voor winst claimen, tot getuigenissen van honderden mensen die miljonair zijn geworden, en culminerend in foto’s van mensen die financiële vrijheid hebben bereikt. De site is ontworpen om de gebruiker te lokken, hem te misleiden en hem een oplossing voor zijn geldproblemen te bieden.

Dat brengt ons bij de volgende stap, de stortingsaanvraag. Crypto Code geeft aan dat het volledig gratis is, echter, om te kunnen werken, vereist het een eerste storting waarvan ze aangeven dat het kapitaal zal zijn om te investeren. Interessant is dat het kapitaal om te investeren een minimale storting van 250 euro is, die de belofte van vermenigvuldiging voor onbepaalde tijd heeft. Zodra de storting is gedaan, begint het proces van oplichting.

Elke onervaren gebruiker met basiskennis van Bitcoin zal in dit stadium opgewonden raken. De site zal voortdurend rapporten sturen die aangeven hoe uw kleine investering van 250 euro gestaag groeit: het wordt geleidelijk aan maximaal en de rapporten tonen meer en meer geld dat zich ophoopt in de rekening van de site. Het lijkt allemaal op het droomproces dat werd aangekondigd, totdat je probeert om het geld op te nemen.

Het geld opnemen is totaal onmogelijk. Wat je ook probeert, je stuit altijd op een onoverkomelijke muur wanneer je probeert je winsten op te nemen of je geld terug te krijgen: netwerkproblemen, problemen met de website, de bank heeft je geld al ontvangen, maar geeft het niet weer. Het is zelfs mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice, wat de zaak alleen maar zal rekken en op een dag zal de rekening worden verwijderd en zullen we nooit meer iets over ons geld horen.

Dit creëert natuurlijk een zeer slechte reputatie voor de website. Hoewel ze op hun website beweren wonderen te verrichten, staan de forums buiten de website vol met commentaren van mensen die zijn opgelicht. Dit soort commentaren schaadt de reputatie van de website, dus komt het recyclageproces in het spel: dezelfde procedure, maar de website en de applicatie veranderen hun naam om niet betrokken te raken bij wat er al gedaan is met dit systeem. Ze bereiden zich gewoon voor om de zwendel onder een nieuwe naam voort te zetten.

Iedereen die het slachtoffer is geweest van deze zwendel zal ontmoedigd zijn. Elke nieuwe investeerder zal zijn geld terug willen, maar ze zullen hoogstwaarschijnlijk een zeer slechte indruk krijgen van Bitcoin, en het niet meer vertrouwen.

De complete oplossing om oplichting te voorkomen – eToro

Met de twijfel in het achterhoofd over Bitcoin-zwendel op het internet, zijn we op zoek gegaan naar mogelijke oplossingen voor wat ons uiteindelijk zou kunnen treffen.

Helaas, als we al slachtoffer zijn geworden van de zwendel, is het onmogelijk om ons geld terug te krijgen. Als we eenmaal hebben geaccepteerd dat ons geld in handen is van iemand anders, is er geen weg meer terug. Preventie is de enige oplossing.

Om voor preventie te kiezen, moeten we ons wenden tot websites met een onberispelijke reputatie, en met een groot aantal gebruikers die er voortdurend gebruik van maken. Een dergelijk internationaal beleggingsplatform is eToro.

eToro is een platform voor verschillende soorten beleggingen, waar we kunnen vinden van de eerder genoemde Bitcoin, tot vele andere cryptocurrencies. De site is volledig gebruiksvriendelijk en is constant op zoek naar groei van gebruikers op het gebied van handelen.

In tegenstelling tot de hierboven genoemde scams, maakt eToro zijn winst uit transactiekosten. Dit betekent dat elke keer dat een handel wordt gedaan, eToro ervoor betaald krijgt. Het is in het belang van eToro dat zijn gebruikers succesvol zijn en daarom veel transacties doen.

Daartoe biedt het basis-, tussen- en gevorderdencursussen aan, evenals tips voor gebruikers. Het heeft een vriendelijke gemeenschap die klaar staat om elke newbie te helpen, en een klantenservice die waterdicht is: het idee is dat hoe meer ervaring de gebruiker heeft, hoe meer winst hij of zij maakt.

Bij eToro komen handelswinsten met ervaring. Het is geen wonderbaarlijke winst van de ene dag op de andere zonder enige inspanning: dit bestaat niet in de Bitcoin-wereld. Echter, eToro zal zoeken naar de gebruiker om te groeien binnen haar platform, om uiteindelijk de winsten te genereren die hen monetaire onafhankelijkheid zullen geven, identiek aan die aangeboden door scam sites.

Ten slotte richt eToro zich niet alleen op cryptocurrencies: u kunt ook beleggingen vinden in aandelen, aandelen, enz. De waarheid is, als het gaat om het opnemen van uw geld, kunt u het altijd terugkrijgen, ongeacht uw investering, waardoor eToro de perfecte oplossing voor u is.