Crypto Code Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Crypto Code bluffNär vi pratar om att hantera pengar på internet finns det många faktorer som gör att vi validerar en typ av valuta som ett gångbart alternativ, men bland alla funktioner som vi letar efter finns det ingen som kommer närmare vad vi behöver än säkerhet.

Säkerhet är vad vi relaterar till våra pengar eller vårt kapital. Om vi riskerar att förlora dem tenderar vi att inte investera i ett område alls, eftersom det aldrig är ett trevligt alternativ att investera för att förlora.

Det är därför Bitcoin har blivit en superattraktiv typ av investering för både erfarna och nya investerare: den erbjuder en tillgång som alltid är på uppgång och har ett välkänt rykte för de säkerhetsmetoder som ingår i den.

Bitcoin kan inte förfalskas eller kopieras och kan inte överföras om inte användaren som äger den vill göra det. Detta säkerhetssystem har lockat många investerare, men också många bedragare. Detta är vår åsikt om Crypto Code.

Crypto Code bluff

Crypto Code bluff

Fördelar med eToro

  • Crypto Code bluff 100% säkerhet
  • Crypto Code bluff Aktier med 16 kryptovalutor
  • Crypto Code bluff Returnering från 100 euro
  • Crypto Code bluff CySEC-reglerad

Mer info
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Inhalt

Hur Bitcoin-bedrägerier fungerar

Att stjäla Bitcoin är praktiskt taget omöjligt om inte användaren samtycker till det. Därför försöker de nya tekniker som används att förlita sig på användarens bristande erfarenhet på detta område.

Eftersom användaren är den svaga punkten försöker de övertyga dem om att investera i „mirakellösningar“ där de erbjuds överdrivna vinstbelopp, utan någon som helst uppbackning. På detta sätt skulle användaren falla för en bluff, som endast användaren själv skulle bli helt skadad av.

En av de vanligaste bedrägerierna av denna typ är Crypto Code.

Crypto Code bluff

Vad är Crypto Code?

Crypto Code är en bluff som bygger på en typ av bluff som riktar sig till dem som är nya inom kryptovalutor. Denna bluff, som kallas återvinningsbluff, har ett enkelt mål: att få användaren att sätta in sina pengar på specifika konton för att kunna erbjuda obefintliga tjänster.

För att göra detta har bedragarna med koppling till Crypto Code skapat en hel värld för att stödja sin idé, som i slutändan övertygar en helt falsk idé.

Crypto Code annonserar sig själv som en applikation för nybörjarhandlarnas lösning. Vi vet alla att på denna Bitcoin-marknad kommer vinsten från att kunna köpa Bitcoins till ett blygsamt pris, och sälja dem till ett något högre pris: i sig är handeln ett slags grundläggande handel, men som inkluderar vissa förutsägande färdigheter, och teknik i processen.

Som Crypto Code erbjuder kommer lösningen i form av en applikation eller tjänst, som bygger på en slags Bot som är utformad för att kunna förutsäga och handla effektivt. Effektiviteten är sådan att den är 99,4 % effektiv och gör en evig vinst hela tiden.

Med tanke på denna vinst och applikationens automatiserade takt anger Crypto Code att upp till 13 000 euro kan produceras under en 24-timmarsperiod, och som det står på dess webbplats „kan du bli miljonär på så lite som ett par veckor“.

Vem som helst skulle tro att ett program av denna kvalitet och effektivitet, om det fanns, skulle kosta en förmögenhet. Det lustiga är att webbplatsen antyder att tjänsten är helt gratis, med bara en första insättning. Om detta inte redan har satt igång våra alarmklockor, kommer följande i denna artikel att göra det.

Hur fungerar Crypto Code egentligen?

Crypto Code är inte nytt på marknaden och har funnits under en längre tid nu, men under olika namn. Crypto Solution, Bitcoin Millionarie, Bitcoin Billionarie, Bitcoin Bank osv. Detta är några av de namn under vilka denna applikation har erbjudits tidigare, och alla är relaterade till samma förfarande: den så kallade återvinningsbluffen.

Men för att bli klarare över hur det fungerar måste vi förstå fienden. Återvinningsbedrägeriet, har 5 steg, och vart och ett av dem upprepas ständigt:

  • Kundlokkning
  • Bedrägeri och erbjudande
  • Sökande om insättning
  • Svindel
  • Recycling

För att förklara denna bluff i detalj så att du inte faller för den kommer vi att förklara varje steg.

För att locka till sig kunder börjar Crypto Code med sina flera banderoller som är spridda runt om på webben. Troligtvis kommer du att hitta olika banners där det finns information kopplad till Bitcoins och en miljonärslösning för varje ny användare på marknaden. Attraktionen av kunden kommer på olika sätt, men deras avsikt är att få den potentiella kunden att gå in på de sidor där bedrägeridatabaserna finns. När detta steg är genomfört går de vidare till nästa.

Bedrägeriet och erbjudandet ges av sidans struktur. Webbplatsen Crypto Code innehåller en mängd innehåll: från videor med kändisar som hävdar effektiviteten i att handla för vinst, till vittnesmål från hundratals personer som har blivit miljonärer och kulminerar i bilder på personer som har uppnått ekonomisk frihet. Webbplatsen är utformad för att locka in användaren, lura dem och erbjuda dem en lösning på deras penningproblem.

Vilket för oss till nästa steg, begäran om insättning. Crypto Code anger att den är helt gratis, men för att fungera krävs en första insättning som de anger som kapital att investera. Intressant nog är kapitalet att investera en minsta insättning på 250 euro, som har löftet om att multipliceras i all oändlighet. När insättningen väl är gjord börjar bedrägeriprocessen.

Alla oerfarna användare med grundläggande Bitcoin-kunskaper kommer att bli upphetsade i detta skede. Sajten kommer ständigt att skicka ut rapporter som visar hur din lilla investering på 250 euro stadigt växer: den är gradvis maxad och rapporterna visar att mer och mer pengar ackumuleras inne på sajtens konto. Det hela verkar vara den drömprocess som upplystes, tills du försöker ta ut pengarna.

Att ta ut pengarna är helt omöjligt. Oavsett vad du försöker kommer du alltid att stöta på en oöverstiglig mur när du försöker ta ut dina vinster eller få tillbaka dina pengar: nätverksproblem, problem med webbplatsen, banken har redan tagit emot dina pengar, men återspeglar dem inte. Det är till och med möjligt att kontakta kundtjänsten, vilket bara förlänger saken och en dag kommer kontot att raderas och vi kommer aldrig att höra talas om våra pengar igen.

Detta skapar naturligtvis ett mycket dåligt rykte för webbplatsen. Även om de på sin webbplats hävdar att de utför mirakel, är forumen utanför webbplatsen fulla av kommentarer från människor som har blivit lurade. Denna typ av kommentarer skadar webbplatsens rykte, så återvinningsprocessen kommer in i bilden: samma förfarande, men webbplatsen och applikationen byter namn för att inte bli inblandade i det som redan har gjorts med detta system. De förbereder sig helt enkelt för att fortsätta bluffen under ett nytt namn.

Alla som har blivit offer för denna bluff kommer att bli avskräckta. Alla nya investerare kommer att vilja få tillbaka sina pengar, men de kommer sannolikt att få ett mycket dåligt intryck av Bitcoin och sluta lita på det.

Den kompletta lösningen för att undvika bedrägerier – eToro

Med tvivlet i åtanke om Bitcoin-bedrägerier på internet började vi leta efter möjliga lösningar på det som kan sluta påverka oss.

Om vi redan har fallit offer för bluffen är det tyvärr omöjligt att få tillbaka våra pengar. När vi väl har accepterat att våra pengar är i någon annans händer finns det ingen återvändo. Förebyggande åtgärder är den enda lösningen.

För att välja förebyggande åtgärder måste vi vända oss till webbplatser som har ett obefläckat rykte och som har ett stort antal användare som ständigt använder dem. En sådan internationell investeringsplattform är eToro.

eToro är en plattform för olika typer av investeringar, där vi kan hitta från den tidigare nämnda Bitcoin, till många andra kryptovalutor. Sajten är helt användarvänlig och söker ständigt efter användartillväxt inom handel.

Till skillnad från de bedrägerier som nämns ovan gör eToro sina vinster från transaktionsavgifter. Det innebär att varje gång en handel görs får eToro betalt för den. Det ligger i eToros intresse att dess användare är framgångsrika och därför gör många affärer.

För detta ändamål erbjuder de grundläggande, mellanliggande och avancerade kurser samt tips för användarna. Det har ett vänligt samhälle som är redo att hjälpa alla nybörjare och en kundtjänst som är idiotsäker: tanken är att ju mer erfaren användaren är, desto mer vinst gör han eller hon.

På eToro kommer handelsvinsterna med erfarenhet. Det är inte en mirakulös vinst över en natt utan ansträngning: detta finns inte i Bitcoin-världen. Men eToro kommer att se till att användaren växer inom plattformen, för att så småningom generera vinster som ger dem ett monetärt oberoende som är identiskt med det som erbjuds av bluffsidor.

Slutligen fokuserar eToro inte bara på kryptovalutor: du kan också hitta investeringar i aktier, andelar osv. Sanningen är att när det gäller att ta ut dina pengar kan du alltid få tillbaka dem, oavsett vilken investering du har gjort, vilket gör eToro till den perfekta lösningen för dig.