Crypto Bank Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Crypto Bank bluffCrypto Bank verkar vara en mycket användarvänlig applikation som erbjuder många av de tjänster som krävs av dem som älskar kryptovalutor, vilket bjuder in många människor att bli en del av denna intressanta värld.
De uppnår detta genom sin applikation, som verkar ganska modern jämfört med många andra på marknaden. Det mest intressanta av allt är de möjligheter som detta system erbjuder dig, och att kraven för att bli en del av dess användare är riktigt enkla, vem som helst kan kvalificera sig, särskilt om det är någon som är obekant med denna handel och vill göra ett test och investera lite pengar i kryptovalutor.

Många människor är mycket intresserade av denna marknad och den erbjuder möjligheter som skulle vara svåra att föreställa sig på andra typer av marknader. Kryptovalutor leder vägen inom elektronisk handel, så det är inte ovanligt att många människor ansluter sig till dessa affärer.

Faktum är att det finns vissa applikationer som eToro, som har en grupp med mer än 4 miljoner användare som dagligen njuter av alla dess tjänster.

Men allt verkar inte så enkelt, eftersom det finns de som utnyttjar andras genuina intresse för att skapa manövrer som gör det möjligt för dem att behålla dina pengar snabbt och enkelt.

Idag ska jag berätta om Crypto Bank, en applikation som har blivit populär på grund av sin dyra reklam och sitt okontrollerbara rykte.

Crypto Bank bluff

Crypto Bank bluff

Fördelar med eToro

 • Crypto Bank bluff 100% säkerhet
 • Crypto Bank bluff Aktier med 16 kryptovalutor
 • Crypto Bank bluff Returnering från 100 euro
 • Crypto Bank bluff CySEC-reglerad

Mer info
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Inhalt

Hur kom jag på Crypto Bank?

Detta är en kort och enkel historia och den börjar naturligtvis med mitt intresse för att lära mig mer om kryptovalutamarknaden. Jag började undersöka vad kryptovalutor var och hur de kan handlas, om investeringarna var säkra och allt som har med detta att göra.

Crypto Bank bluff

Jag insåg att jag inte kunde göra all denna handel på egen hand, och rekommendationen från olika bloggar och andra informativa webbplatser var att jag borde skaffa en mäklare för att hjälpa mig att ta mina första steg i denna typ av handel.

Så jag gick till sökmotorn och började min forskning efter den idealiska plattformen, jag granskade flera av sidorna som dök upp där, och jag måste säga att utformningen av Crypto Bank fångade min uppmärksamhet, eftersom det ser enkelt och professionellt ut, och även om de inte avslöjar för mycket information om sitt företag, tycktes det som jag kunde uppnå med deras stöd vara tillräckligt för mig.

Jag bestämde mig för att starta den här appen, och den process jag var tvungen att gå igenom för att bli användare var följande:

 • Jag loggade in på webbplatsen
 • Jag ansökte om att registrera mig.
 • Jag fyllde i ett formulär med mina personuppgifter och kontaktuppgifter.
 • Jag ombads göra en första insättning för att börja handla.
 • Inbetalningen av mina pengar validerades.
 • Jag loggade in i systemet.

Fram till dess tror jag att jag var riktigt bekväm med vad som pågick, så jag misstänkte ingenting om den här appen, det var när den började fungera på egen hand som jag insåg att känslan av kontroll hade försvunnit permanent.

Crypto Bank Vad är det?

Crypto Bank är en app som stöder alla de människor som letar efter ett snabbt sätt att investera i valfri kryptovaluta. På dess hemsida kan du se några av anledningarna till varför du ska våga ta detta steg och bli en del av den stora gruppen av människor som tog testet och anslöt sig till detta system.

Till skillnad från andra handlare har Crypto Bank ett sofistikerat system som gör att du kan få tillgång till applikationen på olika sätt, så att du har tusentals möjligheter att tjäna pengar snabbt och enkelt, utan att investera tid.

Varför fortsätter Crypto Bank bluff att lägga till fler användare?

Jag skulle säga på grund av det engagemang de lägger ner på att skapa appen, och sättet de kopplar ihop sig med människor, även på grund av hur sofistikerat deras system ser ut, för, du måste tänka att om du stöter på en dåligt utformad och dåligt strukturerad webbplats, kommer ditt förtroende för den att försvinna. Om du däremot stöter på en webbplats vars design ser mycket sofistikerad, säker och enkel ut, kommer du att ha mer förtroende än för andra.

Men förutom att se ut som en seriös och pålitlig webbplats erbjuder personerna bakom Crypto Bank-bedrägeriet sina användare vissa faciliteter:

 • Registrering kan göras enkelt och snabbt
 • Du behöver inte lämna onödiga uppgifter genom att fylla i ett ändlöst formulär, du behöver bara ange personuppgifter och några kontaktformulär för att bevisa din identitet
 • Du behöver inte heller ha en miljoninvestering, du behöver bara uppfylla den kvot som Crypto Bank har fastställt.
 • Ditt rykte på webbplatsen är utmärkt och återkopplingen från deras förmodade användare är mycket positiv.
 • Du kommer att ha möjlighet att lära känna marknaden, utan att ha erfarenhet, för tydligen behöver du inte lära dig för att tjäna pengar.
 • Du kommer inte heller att sitta länge framför skärmen, det räcker med några minuter om dagen.
 • Du kommer att tjäna miljoner på bara några dagar.

Jag tycker inte alls att det sista är realistiskt, men jag måste erkänna att jag lät mig övertygas av ovanstående skäl, även på grund av min oskuld och min oerfarenhet i ämnet.

Vad gav Crypto Bank mig egentligen?

Tja, att registrera sig för Crypto Bank-appen var inte den upplevelse jag förväntade mig, i själva verket kände jag mig ganska lurad och naiv för att tro på en professionellt utförande webbplats, och med en underbar pitch om varför jag borde vara en del av deras användargrupp.

Jag blev mycket överraskad av den här webbplatsen, och det som gör mig mest besviken är att jag upptäckte den väldigt sent, precis när jag redan hade förlorat hela min ursprungliga investering.

Detta är vad jag upptäckte när jag gick med i Crypto Bank:

 • Det initiala investeringsbeloppet är fastställt av Crypto Bank, så du får inte välja hur du ska börja på kryptovalutamarknaden, det antas att när du är oerfaren vill du vara försiktig.
 • Dina kontaktuppgifter avslöjas, så andra bedrägeriföretag kommer att ha dem i sin ägo och börja kontakta dig löpande.
 • De ska ha ett system som ska vara ett bedrägligt system, och de ska vara ett bedrägligt system.
 • De har ett förmodat automatiserat system som kommer att ta fullständig kontroll över ditt konto, och du kommer inte att ha någon möjlighet att göra de affärer du vill, och detta spelar egentligen ingen roll, eftersom det är den verkliga avsikten med appen, det är så den utvecklades.
 • De miljonvinster som utlovas till dig är bara ord för att locka fler oskyldiga.
 • Botten har förlorat dina pengar utan ditt tillstånd och du kan inte göra några anspråk. Men det var inte systemet som „förlorade“ dem, eftersom pengarna aldrig var inne på marknaden, utan gick direkt in på kontona hos dem som står bakom Crypto Bank.

Är alla appar som arbetar med handel med kryptovalutor bedrägliga?

Det är sant att ett stort antal plattformar som erbjuder sina tjänster som mäklare verkligen är en bluff, och det finns inget korrekt sätt att validera deras rykte, men åsikter från riktiga människor kan vägleda dig att hålla dig borta från allt detta.

Men det är också sant att vi kan hitta några appar som verkligen ger dig vad de erbjuder och hjälper till att öka denna populära marknad, och det var i en av mina sökningar (och även på förslag av en bekant) som jag hittade eToro, en säker app som gör att du kan få en bra erfarenhet av kryptovalutor.

Är eToro en riktig app?

Självklart är den det, och du kan validera det rykte den har, även yttrandet från dess miljontals användare, som fortsätter att ta till dess plattform för att göra sina transaktioner säkert och snabbt.

Sedan jag provade den här plattformen kan jag säga att jag har hittat en idealisk app, som låter mig lära mig i min egen takt och som inte villkorar mig, men framför allt att den är äkta.

Fördelar med att använda eToro

 • Den största fördelen har att göra med att det är en riktig app, så det finns inget utrymme för bedrägerier eller liknande.
 • Det är också en plattform som erbjuder en hög säkerhetsnivå, där den inte bara skyddar dina data utan även dina pengar.
 • Den är reglerad av vissa internationella standarder, så transaktioner som görs via eToro övervakas.
 • Du behöver inget minimibelopp som eToro har fastställt, utan du kan börja investera efter dina förutsättningar.
 • Varje dag kan du få kunskap från andra expertanvändare som alltid är villiga att dela med sig av sin kunskap till personer som precis har börjat på kryptovalutamarknaden.
 • Ja, du har möjlighet att generera vinster, dvs. du kommer inte att bli miljonär på 2 dagar, men du kommer successivt att öka din investering.

Detta är bara några av de fördelar du kan njuta av genom att använda eToro, missa inte möjligheten att börja investera i kryptovalutor och gör det med en expert.