Bitcoin Superstar Ervaring & Test – Fraude en Fake?

Bitcoin Superstar ervaringenBitcoin Superstar is de naam van het vermeende wondermiddel, met behulp waarvan je in het beste geval binnen 24 uur vijfcijferige winsten kunt maken. Maar welke ervaring is er tot nu toe op dit gebied opgedaan? Is het echt een lucratieve bron van inkomsten? Of is de hele zaak nep?

Inhalt

Bitcoin Superstar ervaringen

Bitcoin Superstar ervaringen

Voordelen van eToro

  • Bitcoin Superstar ervaringen 100% veiligheid
  • Bitcoin Superstar ervaringen Delen met 16 cryptocurrencies
  • Bitcoin Superstar ervaringen Rendementen zo laag als 100 euro
  • Bitcoin Superstar ervaringen Gereguleerd door CySEC

Meer informatie

Massale nepadvertentie van Bitcoin Superstar deed veel mensen opvallen

Bitcoin Superstar ervaringenOp het eerste gezicht lijkt het aanbod heel respectabel. Maar als u de hele zaak wat dieper bekijkt en nagaat of deze beloftes overeenkomen met de werkelijkheid, zou u wel eens achterdochtig kunnen worden. Bitcoin Superstar adverteert met grote namen en hoge winsten. Naar verluidt hebben alle beroemdheden binnen zeer korte tijd hoge winsten weten te behalen met een extreem laag risico door gebruik te maken van de zogenaamde Bitcoin robots.

Ervaringen wijzen uit dat het aanbod in de test de moeite waard kan blijken te zijn. Maar is het aanbod daarom ook echt serieus te nemen? Wat is oplichterij en wat is echt serieus? Hier is een afbakening zeker niet altijd gemakkelijk te maken. De laatste tijd werd Bitcoin Superstar vooral geadverteerd op sociale netwerken. Het aanbod deed ook de ronde op Google en via nieuwsbrieven. Dit was soms vrij massaal en wierp geen goed licht op deze aanbieder. Men werd ronduit overstelpt met reclame.

Evaluatie: Wat valt er concreet aan te merken?

Ongeacht of u echt begrijpt hoe dit product werkt, Bitcoin-aanbiedingen zijn altijd producten die allesbehalve triviaal zijn. Een beoordeling of een test is in het begin zeker handig om erachter te komen of het nep is en u kunt zeker proberen dit systeem in grote lijnen te begrijpen, maar het Bitcoin gebied is niet iets waar u zomaar even snel grof geld kunt verdienen omdat u zich 10 minuten heeft ingelezen. Dit is waarschijnlijk het grootste knelpunt! Daarnaast wordt er altijd gesuggereerd dat er vrijwel geen risico’s zijn en iedereen makkelijk kan winnen. Dit is echter precies niet waar, want wie een fout maakt moet hoge verliezen verwachten. In werkelijkheid is het aanbod dus niet gericht op de brede massa van de bevolking. Wie op een dergelijk gebied geld wil verdienen, moet eerst veel ervaring hebben opgedaan en dus ook over een toereikend budget beschikken. Er moet in ieder geval rekening worden gehouden met verliezen. Als u geld tekort komt en uw laatste geld in dit model investeert, staat u een ruïne te wachten. Bitcoin Superstar is niet voor mensen met een laag inkomen. Dit vloeit eenvoudig voort uit het feit dat relatief hoge minimumstortingen de onvoorwaardelijke vereiste zijn, zelfs voor de eerste handel.

Bitcoin Superstar ervaringen

Maar hoe werkt het Bitcoin Superstar systeem?

Hier observeert een robot de cryptomarkt. Deze robot is 24 uur per dag actief zonder pauze en kan dus elke trend opvangen. Posities kunnen zo vaak als gewenst worden geopend en ook weer worden gesloten. Dit is aantoonbaar een bijzonder groot voordeel ten opzichte van een echte handelaar van vlees en bloed. Een robot vertrouwt ook niet op een stemming of een heel specifiek gevoel, maar wordt gestuurd door algoritmes. Als mens ben je eerder geneigd om op basis van je gevoel een verkeerde beslissing te nemen, wat dan uiteindelijk onheil kan betekenen.

Bitcoin Superstar suggereert hoge winsten aan zijn gebruikers. Maar uiteindelijk blijkt dit vaak oplichterij te zijn. Als u veel investeert, kunt u zeker veel winnen. Maar als de markt zich negatief ontwikkelt, zijn er zeer hoge verliezen te verwachten. Iemand die weinig geld verdient en ook niet echt begrijpt wat dit systeem inhoudt, zal mogelijk failliet gaan.

Hoe meldt u zich aan voor Bitcoin Superstar?

De eerste stap is het invullen van uw basisgegevens in de daarvoor bestemde velden. Dit zijn de zeer typische gegevens, zoals naam, telefoonnummer en een mailadres. Dit is eenvoudig en snel gedaan. Vervolgens komt er echter niet zoals misschien gehoopt een bevestiging per e-mail.

Dit komt omdat de provider de gegevens niet controleert. Vanuit het oogpunt van de klant kan dit zeker als een nadeel worden ervaren, omdat een bevestiging gewenst is. Het gaat tenslotte om vrij gevoelige gegevens die men beschermd wil weten.

Maak de eerste storting

Nadat men de registratie heeft uitgevoerd, kan men nu de eerste storting doen om de handel te beginnen. Wie hier slechts eenmaal een eerste kleine test wil uitvoeren, zal zeker bitter teleurgesteld worden. Eerst moet een minimale storting van €250 worden gedaan op de site van de partner makelaar. Nogal veel voor het begin! Als u dan ook nog dit bedrag onder bepaalde omstandigheden volledig verliest, zult u zeker snel uw handen van Bitcoin Superstar aftrekken.

Conclusie – is het Bitcoin Superstar systeem serieus of een scam?

Nee! Bitcoin Superstar is op geen enkele manier geschikt voor het geadverteerde doel! Men blijft hier doen alsof elke leek zonder ervaring binnen 24 uur de jackpot zal winnen. Dit is echter een hoax! Er zijn een aantal mensen die hoge winsten kunnen behalen met dit systeem, maar dit zijn er zeker veel minder dan hier beschreven. Als u veilig geld wilt beleggen, kunt u hier beter uw handen afhouden!

eToro als alternatief voor Bitcoin Superstar

Dat het ook heel anders kan gaan laat de aanbieder eToro zien. Veel gebruikers roemen hier vooral de goede support. Als je een probleem hebt, word je snel geholpen. Ook de uitbetaling laat voor veel leden niet lang op zich wachten. Dit bedrijf is al in 2007 opgericht en kan sindsdien bouwen op zo’n 4 miljoen leden. eToro mag gerust als zeer gerenommeerd worden bestempeld. Dit heeft vooral betrekking op de hoge depositobescherming voor individuele klanten. Als het bedrijf failliet gaat, krijgen de handelaren en traders in ieder geval alle stortingen tot € 20.000 terug. Ook de CopyTrader functie is een groot pluspunt van de aanbieder. Hier kunnen de trades van de talrijke experts vrij eenvoudig worden gekopieerd. Als u op zoek bent naar minder risico en toch aan de slag wilt, moet u deze aanbieder eens van dichtbij bekijken! In principe bent u bij deze aanbieder gewoon veiliger. Ook hier heb je geen absolute zekerheid, maar de kans op een groot verlies is beduidend kleiner. Dit maakt eToro tot een lucratief aanbod.