Bitcoin Superstar Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Bitcoin Superstar bluffBitcoin Superstar är namnet på den påstådda mirakelkuren, med hjälp av vilken du kan göra femsiffriga vinster inom 24 timmar i bästa fall. Men vilka erfarenheter har man fått på detta område hittills? Är det verkligen en lukrativ inkomstkälla? Eller är det hela en bluff?

Inhalt

Bitcoin Superstar bluff

Bitcoin Superstar bluff

Fördelar med eToro

  • Bitcoin Superstar bluff 100% säkerhet
  • Bitcoin Superstar bluff Dela med 16 kryptovalutor
  • Bitcoin Superstar bluff Returnering så lågt som 100 euro
  • Bitcoin Superstar bluff Reglerad av CySEC

Mer information
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Massiv falsk annonsering av Bitcoin Superstar fick många att uppmärksamma

Bitcoin Superstar bluffOm man ser det vid första anblicken verkar erbjudandet ganska respektabelt. Men om du tar en djupare titt på hela saken och funderar på om dessa löften motsvarar verkligheten kan du mycket väl bli misstänksam. Bitcoin Superstar annonserar med stora namn och höga vinster. Enligt uppgift har alla kändisar kunnat uppnå höga vinster med extremt låg risk på mycket kort tid med hjälp av de så kallade Bitcoin-robotarna.

Erfarenheterna visar att erbjudandet kan visa sig vara värt att testa. Men är erbjudandet därför också riktigt seriöst? Vad är en bluff och vad är verkligen seriöst? Här är en avgränsning förvisso inte alltid lätt att göra. På senare tid har Bitcoin Superstar främst marknadsförts på sociala nätverk. Erbjudandet har också gjort sina rundor på Google och via nyhetsbrev. Detta var ibland ganska massivt och kastade inget gott ljus över denna leverantör. Man blev rent av överöst av reklam.

Erfarenhet: Vad finns det att kritisera konkret?

Oavsett om man verkligen förstår hur den här produkten fungerar eller inte är Bitcoin-erbjudanden alltid produkter som är allt annat än triviala. Ett betyg eller ett test är säkert till hjälp i början för att ta reda på om det är en bluff och du kan säkert försöka förstå det här systemet i stora drag, men Bitcoin-området är inte något där du bara snabbt kan tjäna stora pengar för att du har läst 10 minuter. Detta är förmodligen den största punkten som sticker ut! Dessutom föreslås det alltid att det praktiskt taget inte finns några risker och att alla kan vinna lätt. Exakt detta är dock inte sant, för den som gör ett misstag måste räkna med höga förluster. Så i sanning är erbjudandet inte riktat till den breda massan av befolkningen. Den som vill tjäna pengar på ett sådant område bör först ha skaffat sig en hel del erfarenhet och därför också ha en tillräcklig budget. Förlusterna måste i alla fall tas med i beräkningen. Om du har ont om pengar och investerar dina sista pengar i denna modell står du inför ruin. Bitcoin Superstar är inte för låginkomsttagare. Detta beror helt enkelt på det faktum att relativt höga minimiinsättningar är det ovillkorliga kravet även för den första handeln.

Bitcoin Superstar bluff

Men hur fungerar Bitcoin Superstar-systemet?

Här observerar en robot kryptomarknaden. Denna robot är aktiv 24 timmar om dygnet utan uppehåll och kan därför fånga varje trend. Positioner kan öppnas så ofta som önskas och även stängas igen. Detta är utan tvekan en särskilt stor fördel jämfört med en riktig näringsidkare av kött och blod. En robot förlitar sig inte heller på ett humör eller en mycket specifik känsla, utan styrs av algoritmer. Som människa är du mer benägen att fatta ett felaktigt beslut baserat på din magkänsla, vilket sedan kan innebära undergång i slutändan.

Bitcoin Superstar föreslår höga vinster för sina användare. Men i slutändan visar sig detta ofta vara en bluff. Om du investerar mycket kan du definitivt vinna mycket. Men om marknaden utvecklas negativt är mycket höga förluster att vänta. Någon som tjänar lite pengar och inte heller riktigt förstår vad detta system handlar om kommer eventuellt att gå i konkurs.

Hur anmäler man sig till Bitcoin Superstar?

Det första steget är att ange dina stamdata i de fält som tillhandahålls. Detta är de mycket typiska uppgifterna, såsom namn, telefonnummer och en mailadress. Detta görs enkelt och snabbt. Därefter finns det dock inte som kanske hoppats på en bekräftelse via e-post.

Detta beror på att leverantören inte kontrollerar uppgifterna. Ur kundens synvinkel kan detta säkert uppfattas som en nackdel, eftersom en bekräftelse är önskvärd. Det är trots allt ganska känsliga uppgifter som man vill veta skyddade.

Gör den första insättningen

Efter att man har genomfört registreringen kan man nu göra den första insättningen för att påbörja handeln. Den som vill utföra här bara en gång ett första litet test, kommer säkerligen att bli bittert besviken. Först måste en minsta insättning på 250 euro göras på partnermäklarens webbplats. Ganska mycket för en början! Om du sedan också förlorar denna summa helt och hållet under vissa omständigheter kommer du säkert snabbt att lämna händerna på Bitcoin Superstar.

Slutsats – är Bitcoin Superstar-systemet seriöst eller en bluff?

Nej!Bitcoin Superstar är inte på något sätt lämpligt för det annonserade syftet! Folk här fortsätter att låtsas att någon lekman utan erfarenhet kommer att träffa jackpotten inom 24 timmar. Detta är dock en bluff! Det finns ett antal personer som kan uppnå höga vinster med detta system, men dessa är säkert mycket färre än vad som beskrivs här. Om du vill investera pengar på ett säkert sätt är det bäst att hålla fingrarna borta från detta!

eToro som ett alternativ till Bitcoin Superstar

Att det kan gå helt annorlunda visar leverantören eToro. Många användare berömmer här särskilt den goda supporten. Om du har ett problem får du hjälp snabbt. Dessutom är utbetalningen inte långvarig för många medlemmar. Detta företag grundades redan 2007 och kan sedan dess bygga på cirka 4 miljoner medlemmar. eToro kan mycket väl klassas som mycket välrenommerat. Detta hänvisar särskilt till det höga insättningsskyddet för enskilda kunder. Om företaget går i konkurs får handlarna och näringsidkarna tillbaka alla insättningar upp till 20 000 euro i alla fall. CopyTrader-funktionen är också ett stort plus hos leverantören. Här kan de många experternas affärer kopieras ganska enkelt. Om du letar efter mindre risk och ändå vill komma igång bör du ta en närmare titt på den här leverantören! I princip är du helt enkelt säkrare med denna leverantör. Även här har du inte absolut säkerhet, men sannolikheten för en stor förlust är betydligt lägre. Detta gör eToro till ett lukrativt erbjudande.