Bitcoin Fast Profit kokemuksia – Onko se huijaus? Testi ja mielipiteet!

Bitcoin Fast Profit kokemuksiaBitcoin ei ole enää aihe, jota seuraavat vain tietokoneen tuntijat. Alussa se oli eräänlainen luotu valuutta (ensimmäinen laatuaan), jolla oli kuvitteellinen arvo, mutta valtava potentiaali. Nykyään se on virtuaalivaluutta, jonka arvo houkuttelee jokaista sijoittajaa, koska sen lisäksi, että se on melko vakaa eikä romahda varoittamatta, sillä on taipumus olla aina taipumus nousta hinnassa.

Tämän lisäksi Bitcoinin käsite tuo mukanaan etuja, jotka ovat erittäin houkuttelevia kaikille, jotka haluavat harjoittaa liiketoimintaa tai ansaita rahaa ilman, että heidän tarvitsee perustella tulojaan:

  • Se ei kierrä maiden pankkien kautta, mikä vapauttaa sen kaikenlaisista maksuista tai veroista
  • Se on maailmanlaajuinen: voit tehdä liiketoimintaa minkä tahansa maan kanssa tällä valuutalla
  • Se on täysin salainen, sillä käyttäjätietoja ei tallenneta
  • Se on mahdoton väärentää rakenteensa vuoksi

Sitä on mahdotonta väärentää

Bitcoin Fast Profit kokemuksia

Bitcoin Fast Profit kokemuksia

Etoron edut

 • Bitcoin Fast Profit kokemuksia 100 % turvallisuus
 • Bitcoin Fast Profit kokemuksia Kaupankäynti 16 kryptovaluutalla
 • Bitcoin Fast Profit kokemuksia Palautus vain 100 euroa
 • Bitcoin Fast Profit kokemuksia CySEC säännelty

Lisätietoa

Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole vähentäneet sen alttiutta yhdelle talouden suurimmista epäkohdista: petoksille. Useat ihmiset ovat pyrkineet luomaan ohjelmia, joiden tarkoituksena on hyödyntää tätä tiedon puutetta ja huijata laajamittaisesti kaikkia tämäntyyppisistä sijoituksista kiinnostuneita uusia tulokkaita.

Lailliset sijoitus- ja ansaintasivustot (kuten eToro) ovat yleensä luotettavin tapa päästä alkuun tässä maailmassa. Mutta monet ihmiset, jotka eivät halua sijoittaa aikaa ja tulla ahdistelluksi väärillä tiedoilla internetistä, suosivat vaihtoehtoisia menetelmiä, joiden joukossa on kuuluisa tapaus Bitcoin Fast Profit.

Inhalt

Mikä on Bitcoin Fast Profit? – Uusi huijaus kokemattomille käyttäjille

Bitcoin Fast Profit on kaikkea, mitä jokainen kokematon käyttäjä kaupankäyntimarkkinoilla haluaisi: ohjelma, joka on suunniteltu korvaamaan välittäjä automaattisella robotilla, jolla on 99,4 prosentin todennäköisyys ennaltaehkäisyyn, kun kyse on voitosta verkossa.

Bitcoin Fast Profit kokemuksia

Tämä robotti väittää pystyvänsä moninkertaistamaan minkä tahansa käyttäjän sijoittamat rahat, saavuttaen 13 000 euron voiton, vain 24 tunnissa. Tätä varten käyttäjän on tehtävä vähimmäissijoitus ja annettava robotin tehdä kaikki.

Yllättävin asia: robotti on 100 % ilmainen. Jokainen, joka kuulee tämän mahdollisuuden, tuntee itsensä kutsutuksi suorittamaan ainakin koekäytön ohjelmasta, joka päätyy huijaukseen. Bitcoin Fast Profit, ei ole ohjelma, ei sovellus; se on valheiden rakennelma, joka on luotu jatkuvan huijauksen ylläpitämiseksi ajan myötä.

Miten Bitcoin Fast Profit toimii? – Ennen, nyt ja jälkeen

Bitcoin Fast Profit ei ole ensimmäinen laatuaan, eikä tule olemaan viimeinen. Tämäntyyppinen huijaus on ollut olemassa jo jonkin aikaa, jolloin sen maine on vahingoittanut lukemattomia nimiä, joten niitä pyritään jatkuvasti muuttamaan. Tämä huijaus tunnetaan nimellä „kierrätyshuijaus“.

Kierrätyshuijauksella on joitakin selkeitä ja ytimekkäitä piirteitä:

  • Huijauksen aloittamiseksi valitaan tietty nimi. Huijaaja luo koko kontekstin sen ympärille (historia, toiminnallisuus, verkkosivu, yhteisö jne.)
  • Huijari luo kokonaisen kontekstin sen ympärille (historia, toiminnallisuus, verkkosivusto, yhteisö jne.)

.

  • Huijaus käynnistetään laajamittaisesti, ja se vangitsee tuhansia käyttäjiä toimintansa piiriin

.

 • Huijaaja rikastuu luomuksensa maineen menettämisen kustannuksella. Ainoa hyötyjä on
 • Sivu menettää kaikki seuraajansa ja joutuu huonoon valoon
 • Huijauksen sisältö kierrätetään: nimet, jotkut kuvat, kommentit ja verkkosivu vaihdetaan. Väärennetty yhteisö luodaan uudelleen ja aloitetaan alusta

Lyhyesti sanottuna huijari tekee jatkuvasti rahaa kierrättämällä yhä uudelleen ja uudelleen samaa sisältöä aiemmilta hyvämaineisilta huijaussivuilta.

Bitcoin Fast Profit kokemuksia

Miten huijaus toimii kokonaisuudessaan

Tämä huijaus on suunniteltu ensisijaisesti kokemattomien Bitcoin-käyttäjien ansaan, sillä siitä on tullut niin suosittu, että vain harvat kokeneet Bitcoin-käyttäjät ovat vaarassa sortua siihen. Ne, jotka ovat jo perehtyneet tämäntyyppisiin petoksiin, työskentelevät mieluummin eToron kaltaisilla sivustoilla: turvallinen, helppo ja nopea sivusto.

Huijaus alkaa useiden mainosbannerien sijoittamisella. Nämä bannerit löytyvät yleisesti eri sivuilta, joissa mainostetaan nopeasti tällä menetelmällä saatavia voittoja. Hassua on, että nämä bannerit on yleensä nimetty jonkin toisen sovelluksen mukaan: on muistettava, että kyseessä on kierrätyshuijaus, ja se käyttää jo luotua sisältöä pitääkseen toimintansa käynnissä.

Jokainen henkilö ja käyttäjä, joka klikkaa suoraan Bitcoin Fast Profit -bannereita (tai mitä tahansa sen muunnelmia), ohjataan sen keskussivulle. Tällä sivulla meidät siirretään ideaalimaailmaan, jota kuvitteellisesti muokkaavat sovelluksen voittajat, joista on tullut miljonäärejä yhdessä yössä.

Sivulla on paljon palautetta ihmisiltä, jotka ovat voittaneet jopa 13 000 dollaria yhdessä yössä, ja todistuksia eri käyttäjiltä sisällön muodossa. Alla näet kuvagallerioita, joissa ihmiset matkustavat ympäri maailmaa, luksusautoja tai muuta vastaavaa.

Näet jopa videon, jossa mies kertoo kaikista voitoista, jotka hän on tehnyt Bitcoin Fast Profitilla, ja kuinka hänen jatkuvat voittonsa ovat saaneet hänet vaurastumaan. Tämän lisäksi näet videoita, joissa julkkikset puhuvat positiivisesti Bitcoinista ja Bitcoin-ansiomenetelmistä (mielenkiintoista kyllä, he eivät koskaan mainitse Bitcoin Fast Profitia).

Sinänsä sivu on täydellinen julkisivu hämäräperäiselle huijausyritykselle.

Ja mitkä ovat todisteet huijauksesta?

Kun olemme päässeet tälle sivulle, näemme täällä todisteet huijauksesta. Sivu vaatii 250 euron alkutalletuksen, jotta sovellus saadaan käyttöön, ja kun se on maksettu, se alkaa käynnistää erilaisia raportteja, joissa ilmoitetaan ansioista.

Aluksi kaikki näyttää menevän täydellisesti, itse asiassa monet käyttäjät innostuvat, kun he voivat visuaalisesti hahmottaa tulonsa. Seuraavana päivänä alkaa kuitenkin tulla komplikaatioita. Jos käyttäjä haluaa nostaa voittonsa, niiden tarkistaminen on käytännössä mahdotonta.

Sivusto alkaa esittää virheitä rahojen kotiuttamisessa, ja asiakaspalvelu yrittää tarjota muita ratkaisuja ja paketteja, jotta he voivat tehdä enemmän sijoituksia. Totuus on, että he haluavat käyttäjän jättävän niin paljon rahaa kuin he voivat ottaa, juuri ennen kuin he lakkaavat vastaamasta tai yksinkertaisesti poistavat käyttäjän tilin. Joissakin tapauksissa he syyttävät pankkia nostosta ja näyttävät väärennettyjä asiakirjoja, joiden mukaan nosto on tehty, mutta pankki ei käsittele sitä.

Koko järjestelmä on tehty niin, että huijari saa 250 euron talletuksen (ja mahdolliset lisätalletukset) suoraan pankkitililleen, ja käyttäjä työnnetään syrjään ja jätetään kokonaan ilman voittoa.

Miten voin välttää nämä huijaukset?

Vaikka lailliset menetelmät ovatkin tehokkaita, ne eivät voi juurikaan auttaa saamaan käteesi jääviä rahoja takaisin. Monissa maissa ei ole lainsäädäntöä tältä osin, joten tärkein ratkaisu rahojen menettämisen välttämiseksi on yksinkertaisesti olla koskaan tekemättä tämäntyyppisiä liiketoimia. Sivut, joilla on tiettyjä ominaisuuksia, ovat niitä, jotka yleisesti suorittavat tämäntyyppisiä huijauksia:

 • Neillä ei ole tietoja laillisilta välittäjiltä
 • Neillä ei ole mainetta, joka menee sen mukaan, mitä niiden sivuilla väitetään olevan
 • Ne tarjoavat tuhansien eurojen tai dollarien voittoja yhdessä yössä
 • Neillä ei ole hyviä arvosteluja verkossa
 • Heidän uudelleenohjauksensa johtavat eri nimisille sivustoille
 • Ne vaativat talletuksen ja hoitavat kaiken automatisoidusti

Paras idea sijoittaessa, ei ole etsiä ihmesovellusta, sillä on osoittautunut mahdottomaksi luoda sellaista tarkasti. On parasta etsiä luotettavia ja hyvämaineisia alustoja, jotka ovat vankkoja tuhansien sijoittajien silmissä ja joilla on todistetut tuotot.

Sijoitussivustot, kuten eToro, tarjoavat käyttäjille kaiken tarvittavan. On varmaa, että voittosi on tallennettu ja käytettävissäsi nostoa varten, kun haluat nostaa sen käteiseksi.

Alkuperäinen sijoitus on mitä tahansa haluat, ja alusta huolehtii siitä, että saat kaikki saatavilla olevat tiedot, jotta voit tuottaa voittoa tästä sijoituksesta. eToro on luotettava sivusto, joka tekee voittonsa pienistä provisioista transaktiota kohden, ja se pyrkii tekemään jokaisesta käyttäjästä mahdollisimman tuottoisan, joten se tarjoaa monia vaihtoehtoja alustansa sisällä oleville:

  • Erilaisia sijoitustyyppejä, jotka eivät keskity pelkästään Bitcoiniin (osakkeet, osakemarkkinat, kryptovaluutat jne.)

.

 • Ystävällinen yhteisö, joka on valmis auttamaan uusia tulokkaita
 • Tarkka järjestelmä käyttäjille, jotka haluavat käyttää toisia hyväkseen
 • Transparentti data minkä tahansa sijoituksen kasvun tutkimiseen
 • Huolellisuus maksuhetkellä, ei tekosyitä tai viivytyksiä
 • Erityyppisiä kursseja, perustasoista kokeneisiin käyttäjiin

eToro etsii jokaiselle käyttäjälle jatkuvasti toistuvia liiketoimia ja on tietoinen siitä, että tätä varten on välttämätöntä, että käyttäjä havaitsee suuria voittoja näissä menetelmissä. Siksi eToro toimii symbioottisesti jokaisen sivuston jäsenen kanssa saavuttaakseen yhdessä eksponentiaalisen voiton.