Bitcoin Fast Profit – Este o înșelătorie? Test și opinii!

Bitcoin Fast Profit ExperiențeBitcoin nu mai este un subiect urmărit doar de cunoscătorii de calculatoare. La început a fost un fel de monedă creată (prima de acest gen) care avea o valoare fictivă, dar un potențial uriaș. Astăzi este o monedă virtuală a cărei valoare atrage orice investitor, deoarece, pe lângă faptul că este destul de stabilă și nu se prăbușește fără avertisment, tinde să fie mereu cu tendința de a crește în preț.

În plus, conceptul de Bitcoin aduce cu sine avantaje extrem de atractive pentru oricine dorește să facă afaceri sau să câștige bani fără a fi nevoit să își justifice veniturile:

 • Nu circulă prin sistemul bancar al țărilor, ceea ce îl scutește de orice fel de taxă sau impozit
 • Este mondială: puteți face afaceri cu orice țară cu această monedă
 • Este total secretă, deoarece nu se stochează date despre utilizator
 • Este imposibil de contrafăcut datorită construcției sale

Bitcoin Fast Profit Experiențe

Bitcoin Fast Profit Experiențe

Avantajele tranzacționării cu eToro

 • Bitcoin Fast Profit Experiențe Siguranță 100%
 • Bitcoin Fast Profit Experiențe Tranzacționarea a 16 criptomonede
 • Bitcoin Fast Profit Experiențe Doar 100 de euro de plată
 • Bitcoin Fast Profit Experiențe Reglementat de CySEC

Mai multe informații

Totuși, aceste caracteristici nu au făcut-o mai puțin susceptibilă la unul dintre cele mai mari rele ale oricărei economii: frauda. Profitând de faptul că, în mare parte, cunoștințele în acest domeniu sunt limitate, mai multe persoane au încercat să creeze programe menite să profite de această lipsă de cunoștințe și să fraudeze masiv pe toți noii veniți interesați de acest tip de investiții.

Site-urile legitime de investiții și câștiguri (cum ar fi eToro) sunt, de obicei, cea mai fiabilă modalitate de a începe în această lume. Dar mulți oameni care nu doresc să investească timp și să fie hărțuiți de informații false de pe internet, preferă metode alternative, printre care și celebrul caz al Bitcoin Fast Profit.

Inhalt

Ce este Bitcoin Fast Profit? – Noua înșelătorie pentru utilizatorii neexperimentați

Bitcoin Fast Profit este tot ceea ce și-ar dori orice utilizator neexperimentat pe piața de tranzacționare: un program menit să înlocuiască brokerul cu un robot automat care are 99,4% șanse de prevenție, atunci când vine vorba de profit pe web.

Bitcoin Fast Profit Experiențe

Acest Robot pretinde că este capabil să multiplice banii investiți de orice utilizator, ajungând la un profit de 13.000 de euro, în doar 24 de ore. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie să facă o investiție minimă și să lase robotul să facă totul.

Cel mai surprinzător lucru: robotul este 100% gratuit. Oricine aude de această posibilitate, se simte chemat să efectueze cel puțin un test al programului, care sfârșește prin a înșela. Bitcoin Fast Profit, nu este un program, nu este o aplicație; este o construcție de minciuni, creată cu scopul de a menține o escrocherie continuă în timp.

Cum funcționează Bitcoin Fast Profit? – Înainte, acum și după

Bitcoin Fast Profit nu este primul de acest gen și nici nu va fi ultimul. Acest tip de înșelătorie există de ceva timp, unde reputația sa a fost rănită de nenumărate nume, așa că ei caută în mod constant să le schimbe. Această înșelătorie este cunoscută sub numele de „înșelătorie de reciclare“.

Escrocheria de reciclare are câteva caracteristici clare și concise:

 • Se alege un nume specific pentru a iniția escrocheria. Escrocul creează un întreg context în jurul acestuia (istoric, funcționalitate, pagină web, comunitate etc.)
 • Scammerul creează un întreg context în jurul acestuia (istoric, funcționalitate, pagină web, comunitate, etc.)
 • Scamatoria este lansată la scară largă, prinzând mii de utilizatori în cadrul operațiunii sale
 • Scammerul se îmbogățește cu prețul pierderii reputației creației sale. Singurul beneficiar este
 • Pagina își pierde toți adepții și este discreditată
 • Conținutul escrocheriei este reciclat: numele, unele fotografii, comentariile și pagina web sunt schimbate. Se recreează o comunitate falsă și se pornește de la zero

Pe scurt, escrocul va face bani în mod constant, reciclând la nesfârșit același conținut de pe paginile anterioare de escrocherie cu reputație.

Bitcoin Fast Profit Experiențe

Cum funcționează înșelătoria în întregime

Această înșelătorie este concepută în primul rând pentru a prinde în capcană utilizatorii Bitcoin neexperimentați, deoarece a devenit atât de populară, încât puțini utilizatori Bitcoin experimentați riscă să cadă în capcană. Cei care sunt deja familiarizați cu acest tip de fraudă preferă să lucreze cu site-uri precum eToro: un site sigur, ușor și rapid de utilizat.

Escrocheria începe cu plasarea mai multor bannere publicitare. Aceste bannere se găsesc în mod obișnuit pe diverse pagini, unde se fac rapid publicitate la profiturile care pot fi obținute prin această metodă. Lucrul amuzant este că aceste bannere sunt de obicei denumite după o altă aplicație: trebuie reținut faptul că aceasta este o înșelătorie de reciclare și folosește conținut deja creat pentru a continua să funcționeze.

Orice persoană și utilizator care face clic direct pe bannerele Bitcoin Fast Profit (sau pe oricare dintre variantele sale) va fi direcționat către pagina sa centrală. Pe această pagină, vom fi transportați într-o lume ideală, conturată fictiv de câștigătorii aplicației, care au devenit milionari peste noapte.

Pagina are o mulțime de feedback de la persoane care au câștigat până la 13.000 de dolari într-o singură noapte, precum și certificări de la diverși utilizatori sub formă de conținut. Mai jos, veți vedea galerii de imagini cu oameni care călătoresc prin lume, mașini de lux sau altele asemenea.

Vei vedea chiar și un videoclip în care un bărbat vorbește despre toate profiturile pe care le-a obținut cu Bitcoin Fast Profit și despre cum câștigurile constante l-au făcut să prospere. Pe lângă asta, vei vedea videoclipuri cu celebrități care vorbesc pozitiv despre Bitcoin și despre metodele de câștig cu Bitcoin (interesant este că nu menționează niciodată Bitcoin Fast Profit).

În sine, pagina este o fațadă totală pentru o afacere de înșelătorie dubioasă.

Și care sunt dovezile escrocheriei?

Odată ajunși la această pagină, aici putem vedea dovezile escrocheriei. Pagina cere un depozit inițial de 250 de euro pentru a pune aplicația la treabă, iar după ce acesta a fost plătit, începe să lanseze diferite rapoarte în care sunt anunțate câștigurile.

La început, totul pare să meargă perfect, de fapt, mulți utilizatori se entuziasmează atunci când își pot percepe vizual câștigurile. Cu toate acestea, a doua zi, încep să apară complicații. În cazul în care un utilizator dorește să își retragă câștigurile, devine practic imposibil să le verifice.

Site-ul începe să prezinte erori în retragerea banilor, iar serviciul clienți încearcă să ofere alte soluții și pachete pentru ca aceștia să poată face mai multe investiții. Adevărul este că ei vor ca utilizatorul să lase cât mai mulți bani, chiar înainte de a nu mai răspunde sau pur și simplu să șteargă contul utilizatorului. În unele cazuri, aceștia dau vina pe bancă pentru retragere, arătând documente false că retragerea a fost făcută, dar banca nu o procesează.

Întregul sistem este făcut astfel încât escrocul să primească depunerea de 250 de euro (și orice depunere suplimentară) direct în contul său bancar, iar utilizatorul este dat la o parte și lăsat complet fără niciun profit.

Cum pot evita aceste escrocherii?

Metodele legale, deși eficiente, nu pot face mare lucru pentru a recupera banii din mâinile dumneavoastră. Multe țări nu au legislație în acest sens, astfel că principala soluție pentru a evita pierderea banilor este pur și simplu să nu efectuați niciodată acest tip de tranzacții. Paginile care au anumite caracteristici, sunt cele care realizează frecvent acest tip de escrocherii:

 • Nu au date de la brokerii legali
 • Nu au o reputație care să fie în concordanță cu ceea ce pretind că au paginile lor
 • Oferă profituri peste noapte de mii de euro sau dolari
 • Nu au recenzii online bune
 • Redirecțiile lor duc la site-uri cu nume diferite
 • Ei cer un depozit și efectuează totul într-un mod automatizat

Cea mai bună idee atunci când investiți, nu este să căutați o aplicație miraculoasă, deoarece s-a dovedit a fi imposibil să creați una cu exactitate. Cel mai bine este să căutați platforme de încredere și de renume, care sunt solide în ochii a mii de investitori, cu randamente dovedite.

Site-urile de investiții precum eToro oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie. Este cert că profitul tău va fi stocat și disponibil pentru retragere atunci când vei dori să îl încasezi.

Investiția inițială este oricare doriți, iar platforma are grijă să vă ofere toate datele disponibile pentru a putea genera profituri din această investiție. eToro, fiind un site de încredere care își obține profitul din comisioane mici pe tranzacție, caută să facă fiecare utilizator cât mai profitabil, așa că oferă multe opțiuni pentru cei din cadrul platformei sale:

 • Diferite tipuri de investiții, care nu se concentrează doar pe Bitcoin (acțiuni, bursă, criptomonede, etc.)
 • Comunitate prietenoasă dispusă să ajute noii veniți
 • Sistem strict privind utilizatorii care caută să profite de alții
 • Date transparente pentru a studia creșterea oricărei investiții
 • Seriozitate în momentul plății, fără scuze sau întârzieri
 • Cursuri de diferite tipuri, de la cele de bază, la utilizatori experimentați

eToro va căuta ca fiecare utilizator să repete în mod constant tranzacțiile și este conștient că, pentru aceasta, este necesar ca utilizatorul să perceapă profituri mari în aceste metode. Prin urmare, eToro lucrează în simbioză cu fiecare dintre membrii site-ului său pentru a obține, împreună, un profit exponențial.