Bitcoin Fast Profit – Is het oplichterij? Test en meningen!

Bitcoin Fast Profit ervaringenBitcoin is niet langer een onderwerp dat alleen wordt gevolgd door computerkenners. In het begin was het een soort gecreëerde valuta (de eerste in zijn soort) die een fictieve waarde had, maar een enorm potentieel. Vandaag is het een virtuele munt waarvan de waarde elke investeerder aantrekt, omdat ze niet alleen vrij stabiel is en niet zonder waarschuwing ineenstort, maar ook de neiging heeft altijd in prijs te stijgen.

Daar komt nog bij dat het concept van Bitcoin voordelen met zich meebrengt die uiterst aantrekkelijk zijn voor iedereen die zaken wil doen of geld wil verdienen zonder zijn inkomen te hoeven verantwoorden:

 • Het circuleert niet via het bankwezen van de landen, waardoor het vrijgesteld is van elke vorm van heffing of belasting
 • Het is wereldwijd: u kunt zaken doen met elk land met deze munt
 • Het is volkomen geheim, omdat er geen gebruikersgegevens worden opgeslagen
 • Het is onmogelijk te vervalsen door zijn constructie

Bitcoin Fast Profit ervaringen

Bitcoin Fast Profit ervaringen

Voordelen van handelen met eToro

su_list icon=“https://www.filehosterz.net/wp-content/uploads/2021/03/check.png“ class=“checkmark-list“]

 • 100% veiligheid
 • Handel in 16 cryptocurrencies
 • Maar 100 euro uitbetaling
 • Gereguleerd door CySEC

[/su_list]Meer informatie

Deze kenmerken hebben echter de kwetsbaarheid voor een van de grootste kwaden in elke economie niet verminderd: fraude. Profiterend van het feit dat de kennis over dit onderwerp zeer beperkt is, hebben veel mensen getracht constructies op te zetten om van dit gebrek aan kennis te profiteren en nieuwkomers die in dit soort beleggingen geïnteresseerd zijn, op grote schaal te bedriegen.

Legitieme investerings- en inkomstensites (zoals eToro) zijn gewoonlijk de meest betrouwbare manier om in deze wereld te beginnen. Maar veel mensen die geen tijd willen investeren en niet geplaagd willen worden door valse informatie van het internet, geven de voorkeur aan alternatieve methoden, waaronder het beroemde geval van Bitcoin Fast Profit.

Inhalt

Wat is Bitcoin Snelle Winst? – Een nieuwe zwendel voor onervaren gebruikers

Bitcoin Fast Profit is alles wat elke onervaren gebruiker in de handelsmarkt zou willen: een programma dat is ontworpen om een makelaar te vervangen door een geautomatiseerde robot die een 99,4% kans van voorkomen heeft als het gaat om winst online.

Bitcoin Fast Profit ervaringen

Deze Robot beweert in staat te zijn het geïnvesteerde geld van elke gebruiker te vermenigvuldigen, met een winst van €13.000, in slechts 24 uur. Daartoe moet de gebruiker een minimale investering doen en de robot alles laten doen.

Het meest verrassende: de robot is 100% gratis. Iedereen die van deze mogelijkheid hoort, voelt zich aangespoord om het programma, dat uiteindelijk oplichterij blijkt te zijn, op zijn minst uit te proberen. Bitcoin Fast Profit is geen programma, het is geen app; het is een constructie van leugens, ontworpen om een voortdurende zwendel in de tijd te handhaven.

Hoe werkt Bitcoin Fast Profit? – Voor, nu en na

Bitcoin Fast Profit is niet de eerste in zijn soort, en het zal ook niet de laatste zijn. Dit soort zwendel bestaat al een tijdje, en de reputatie ervan is door talloze namen geschaad, zodat men er steeds naar streeft om het te veranderen. Deze zwendel staat bekend als de „recycling scam“.

De recycling zwendel heeft een aantal duidelijke en beknopte kenmerken:

 • Een specifieke naam is gekozen om de zwendel te starten. De oplichter creëert er een hele context omheen (geschiedenis, functionaliteit, website, gemeenschap, enz.)
 • De fraudeur creëert er een hele context omheen (geschiedenis, functionaliteit, website, gemeenschap, enz.)
 • De zwendel wordt op grote schaal gelanceerd, waarbij duizenden gebruikers in de val worden gelokt
 • De oplichter wordt rijk ten koste van de reputatie van zijn werk. De enige begunstigde is de gebruiker
 • De website verliest al zijn aanhangers en raakt in diskrediet
 • De inhoud van de zwendel wordt getransformeerd: namen, sommige foto’s, commentaren en de pagina worden veranderd. De nep-gemeenschap wordt opnieuw gecreëerd en je begint vanaf nul

Kortom, de oplichter zal geld blijven verdienen door steeds weer dezelfde inhoud te recycleren van eerdere gerenommeerde oplichtingssites.

Bitcoin Fast Profit ervaringen

Hoe deze zwendel in zijn geheel werkt

Deze zwendel is vooral bedoeld om onervaren bitcoingebruikers in de val te lokken, omdat het zo populair is geworden dat weinig ervaren bitcoingebruikers het risico lopen erin te trappen. Degenen die al bekend zijn met dit soort oplichterij werken liever met sites als eToro: een veilige, gemakkelijke en snel te gebruiken site.

De zwendel begint met het plaatsen van meerdere banneradvertenties. Deze banners zijn vaak te vinden op verschillende sites waar ze snel reclame maken voor de winsten die via deze methode kunnen worden gemaakt. Het grappige is dat deze banners meestal vernoemd zijn naar een andere toepassing: denk eraan dat dit een recyclagezwendel is en reeds gecreëerde inhoud gebruikt voor verdere actie.

Elke persoon en gebruiker die direct op de Bitcoin Fast Profit banners (of een van zijn varianten) klikt, zal naar zijn centrale pagina worden geleid. Op deze pagina worden we meegevoerd naar een ideale wereld, fictief vormgegeven door de winnaars van de app die van de ene dag op de andere miljonair werden.

Op de pagina staan veel recensies van mensen die van de ene dag op de andere tot $13.000 hebben gewonnen, alsmede certificaten van verschillende gebruikers in de vorm van inhoud. Hieronder ziet u fotogalerijen met mensen die de wereld rondreizen, luxe auto’s en dergelijke.

U ziet zelfs een video waarin een man vertelt over alle winsten die hij maakte met Bitcoin Fast Profit en hoe zijn gestage verdiensten hem welvarend maakten. Bovendien ziet u video’s van beroemdheden die positief praten over Bitcoin en methoden om geld te verdienen met Bitcoin (interessant genoeg hebben ze het nooit over Bitcoin Fast Profit).

Op zichzelf is de site een complete dekmantel voor een louche zwendelzaak.

En wat is het bewijs van de zwendel?

Eenmaal aangekomen op de site, kunnen we hier het bewijs van de zwendel zien. De site vereist een eerste storting van €250 om de sollicitatie in te gaan, en zodra dit is betaald begint de site verschillende rapporten te draaien waarin de verdiensten worden aangekondigd.

In het begin lijkt alles perfect te gaan, in feite zijn veel gebruikers opgewonden als ze hun verdiensten visueel kunnen zien. De volgende dag beginnen er echter complicaties op te treden. Wanneer een gebruiker zijn winsten wil opnemen, wordt het vrijwel onmogelijk om deze te controleren.

De site begint terugtrekkingsfouten te vertonen, en de klantendienst probeert andere oplossingen en pakketten voor te stellen zodat ze meer kunnen investeren. De waarheid is dat ze willen dat de gebruiker zoveel geld achterlaat als ze kunnen nemen voordat ze stoppen met reageren of gewoon de account van de gebruiker verwijderen. In sommige gevallen geven zij de bank de schuld van de opname door valse documenten te tonen waaruit blijkt dat de opname heeft plaatsgevonden, maar dat de bank deze niet verwerkt.

De hele regeling is zo opgezet dat de oplichter de €250 storting (en eventuele extra stortingen) rechtstreeks op zijn bankrekening ontvangt, en de gebruiker wordt buitenspel gezet en volledig zonder winst achtergelaten.

Hoe kan ik deze oplichting vermijden?

Legitieme methoden zijn weliswaar effectief, maar kunnen weinig doen om het geld dat in uw handen is terug te krijgen. In veel landen zijn er geen wetten over dit onderwerp, dus de belangrijkste oplossing om te voorkomen dat u uw geld verliest is om dit soort transacties gewoon nooit uit te voeren. Sites die bepaalde kenmerken hebben, zijn degenen die dit soort fraude vaak plegen:

 • Geen gegevens van legitieme makelaars</li
 • Zij hebben geen reputatie die in overeenstemming is met wat hun sites beweren te hebben
 • Ze bieden snel winsten van duizenden euro’s of dollars
 • Ze hebben geen goede online beoordelingen
 • Redirects leiden naar sites met andere namen
 • Ze vragen een aanbetaling en doen alles op een geautomatiseerde manier

Het beste idee bij beleggen is niet op zoek te gaan naar een wonderapp, want het is bewezen dat het onmogelijk is er precies één te maken. Het is het beste om te zoeken naar vertrouwde en gerenommeerde platforms die solide zijn in de ogen van duizenden beleggers, met bewezen rendementen.

Beleggingssites zoals eToro bieden gebruikers alles wat ze nodig hebben. Het is zeker dat uw winst zal worden opgeslagen en beschikbaar zal zijn voor opname wanneer u het wilt uitbetalen.

De initiële investering is willekeurig en het platform zorgt ervoor dat u alle beschikbare gegevens krijgt om winst te genereren uit die investering. Als een betrouwbare dienst die profiteert van kleine commissies op elke handel, streeft eToro ernaar om elke gebruiker zo winstgevend mogelijk te maken, dat is waarom het vele opties biedt voor degenen op haar platform:

 • Verschillende soorten beleggingen, niet alleen gericht op Bitcoin (aandelen, beurs, cryptocurrencies, enz.)
 • Een vriendelijke gemeenschap die bereid is nieuwelingen te helpen
 • Streng systeem tegen gebruikers die misbruik willen maken van anderen
 • Transparante gegevens om de groei van elke investering te bestuderen
 • Serieux op het moment van betaling, geen excuses of vertragingen
 • Cursussen van verschillende types, van basis, tot ervaren gebruikers

eToro zal zoeken naar consistent terugkerende transacties voor elke gebruiker, en is zich ervan bewust dat om dit te doen, het noodzakelijk is dat de gebruiker hoge rendementen ziet in deze methoden. Daarom werkt eToro symbiotisch met elk lid van de site om, samen, exponentiële winst te behalen.