Bitcoin Fast Profit Norge – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Fast Profit ErfaringBitcoin er ikke lenger et tema som bare følges av datakjennere. I begynnelsen var det en slags opprettet valuta (den første i sitt slag) som hadde en fiktiv verdi, men et stort potensial. I dag er det en virtuell valuta hvis verdi tiltrekker seg enhver investor, fordi den i tillegg til å være ganske stabil og ikke kollapser uten varsel, alltid har en tendens til å stige i pris. I tillegg til dette gir konseptet Bitcoin fordeler som er ekstremt attraktive for alle som ønsker å gjøre forretninger eller tjene penger uten å måtte rettferdiggjøre inntektene:

 • Det sirkulerer ikke gjennom bankene i landene, som fritar det for noen form for avgift eller skatt
 • Det er verdensomspennende: du kan gjøre forretninger med hvilket som helst land med denne valutaen
 • Det er helt hemmelig, da ingen brukerdata lagres
 • Det er umulig å forfalske på grunn av konstruksjonen

Bitcoin Fast Profit Erfaring

Bitcoin Fast Profit Erfaring

Fordeler med å handle med eToro

 • Bitcoin Fast Profit Erfaring 100% sikkerhet
 • Bitcoin Fast Profit Erfaring Handel med 16 kryptovalutaer
 • Bitcoin Fast Profit Erfaring Bare 100 euro utbetaling
 • Bitcoin Fast Profit Erfaring Regulert av CySEC

Mer informasjon

Disse egenskapene har imidlertid ikke gjort det mindre utsatt for en av de største ondskapene i noen økonomi: svindel. Ved å utnytte det faktum at kunnskap om dette emnet for det meste er begrenset, har flere mennesker forsøkt å lage programmer designet for å dra nytte av denne mangelen på kunnskap og utføre massiv svindel mot alle nykommere som er interessert i denne typen investeringer. Legitime investerings- og opptjeningssider (som eToro) er vanligvis den mest pålitelige måten å komme i gang i denne verdenen. Men mange mennesker som ikke ønsker å investere tid og bli trakassert av falsk informasjon fra internett, foretrekker alternative metoder, blant dem den berømte saken om Bitcoin Fast Profit.

Inhalt

Hva er Bitcoin Fast Profit? – Den nye svindelen for uerfarne brukere

Bitcoin Fast Profit er alt en uerfaren bruker i handelsmarkedet vil ha: et program designet for å erstatte megleren med en automatisk robot som har 99,4% sjanse for forebygging når det gjelder fortjeneste på nettet. Bitcoin Fast Profit Erfaring Denne roboten hevder å være i stand til å multiplisere de investerte pengene til enhver bruker, og nå et overskudd på 13.000 euro på bare 24 timer. For å gjøre dette må brukeren gjøre en minimumsinvestering og la roboten gjøre alt. Det mest overraskende: roboten er 100% gratis. Alle som hører denne muligheten, føler seg kalt til å utføre minst en testkjøring av programmet, som ender med svindel. Bitcoin Fast Profit, er ikke et program, ikke et program; det er en konstruksjon av løgner, skapt for å opprettholde en kontinuerlig svindel over tid.

Hvordan fungerer Bitcoin Fast Profit? – Før, nå og etter

Bitcoin Fast Profit er ikke den første i sitt slag, og den vil heller ikke være den siste. Denne typen svindel har eksistert en stund nå, hvor omdømmet har skadet utallige navn, så de er stadig ute etter å endre dem. Denne svindelen er kjent som „resirkuleringssvindel“. Resirkuleringssvindelen har noen klare og konsise egenskaper:

 • Et bestemt navn er valgt for å starte svindelen. Svindleren skaper en hel kontekst rundt den (historie, funksjonalitet, webside, fellesskap osv.)
 • Svindleren skaper en hel kontekst rundt den (historie, funksjonalitet, nettside, fellesskap osv.)
 • Svindelen lanseres i massiv skala, og fanger tusenvis av brukere i driften
 • Svindleren blir rik på bekostning av å miste omdømmet til skapelsen sin. Den eneste mottakeren er
 • Siden mister alle tilhengerne og er miskreditt
 • Innholdet i svindelen resirkuleres: navn, noen bilder, kommentarer og websiden endres. Et falskt samfunn blir gjenskapt, og du begynner fra bunnen av

Kort fortalt vil svindleren hele tiden tjene penger og resirkulere igjen og igjen det samme innholdet fra tidligere anerkjente svindelsider. Bitcoin Fast Profit Erfaring

Hvordan svindelen fungerer i sin helhet

Denne svindelen er primært designet for å fange uerfarne Bitcoin-brukere, siden den har blitt så populær, at få erfarne Bitcoin-brukere risikerer å falle for den. De som allerede er kjent med denne typen svindel, foretrekker å jobbe med nettsteder som eToro: et sikkert, enkelt og raskt å bruke nettstedet. Svindelen starter med plassering av flere reklamebannere. Disse bannerne finnes ofte på forskjellige sider der de raskt annonserer fortjenesten som kan oppnås med denne metoden. Det morsomme er at disse bannerne vanligvis er oppkalt etter et annet program: det skal huskes at dette er en resirkuleringssvindel, og den bruker allerede opprettet innhold for å fortsette å kjøre. Enhver person og bruker som klikker direkte på Bitcoin Fast Profit-bannere (eller noen av dens varianter) vil bli dirigert til den sentrale siden. På denne siden vil vi bli transportert til en ideell verden, fiktivt formet av vinnere av applikasjonen, som har blitt millionærer over natten. Siden har mange tilbakemeldinger fra folk som har vunnet opptil $ 13 000 på en natt, og sertifiseringer fra forskjellige brukere i form av innhold. Nedenfor ser du bildegallerier med mennesker som reiser verden rundt, luksusbiler eller lignende. Du vil til og med se en video der en mann snakker om all fortjenesten han tjente med Bitcoin Fast Profit og hvordan hans konstante inntjening har fått ham til å blomstre. På toppen av det ser du videoer av kjendiser som snakker positivt om Bitcoin og Bitcoin-inntjeningsmetoder (interessant, de nevner aldri Bitcoin Fast Profit). I seg selv er siden en total front for en skyggefull svindelvirksomhet.

Og hva er beviset på svindelen?

Når vi har kommet til denne siden, kan vi se beviset på svindelen. Siden krever et innskudd på 250 euro for å få søknaden din til å fungere, og etter at den er betalt, begynner den å lansere forskjellige rapporter der inntektene blir annonsert. Først ser alt ut til å gå perfekt, faktisk blir mange brukere begeistret når de visuelt kan oppfatte inntektene sine. Men neste dag begynner det å oppstå komplikasjoner. Hvis en bruker ønsker å ta ut gevinsten, blir det praktisk talt umulig å sjekke dem. Nettstedet begynner å presentere feil i å ta ut pengene, og kundeservicen prøver å tilby andre løsninger og pakker slik at de kan gjøre flere investeringer. Sannheten er at de vil at brukeren skal legge igjen så mye penger de kan ta, rett før de slutter å svare, eller bare sletter brukerens konto. I noen tilfeller klandrer de banken for uttaket, og viser falske dokumenter om at uttaket ble gjort, men banken behandler det ikke. Hele systemet er laget, slik at svindleren mottar innskuddet på 250 euro (og eventuelle ekstra innskudd) direkte til bankkontoen sin, og brukeren skyves til side og etterlates helt uten fortjeneste.

Hvordan kan jeg unngå disse svindlene?

Juridiske metoder, selv om de er effektive, kan gjøre lite for å få tilbake pengene i hendene. Mange land har ikke lovgivning i denne forbindelse, så den viktigste løsningen for å unngå å tape penger er rett og slett å aldri gjennomføre denne typen transaksjoner. Sidene som har visse egenskaper, er de som ofte utfører denne typen svindel:

 • De har ikke data fra juridiske meglere
 • De har ikke et rykte som går etter det sidene deres hevder å ha
 • De tilbyr overskudd på tusenvis av euro eller dollar
 • De har ikke gode anmeldelser online
 • Omdirigeringene deres fører til nettsteder med forskjellige navn
 • De krever et depositum og bærer alt på en automatisk måte

Den beste ideen når du investerer, er ikke å lete etter en mirakelapp, da det har vist seg umulig å lage en nøyaktig. Det er best å se etter pålitelige og anerkjente plattformer som er solide i øynene til tusenvis av investorer, med påvist avkastning. Investeringssider som eToro tilbyr brukerne alt de trenger. Det er sikkert at overskuddet ditt blir lagret og tilgjengelig for uttak når du vil utbetale det. Den opprinnelige investeringen er hva du vil, og plattformen tar seg av å gi deg alle tilgjengelige data for å kunne generere fortjeneste fra denne investeringen. eToro, som er et pålitelig nettsted som tjener fortjeneste fra små provisjoner per transaksjon, søker å gjøre hver bruker så lønnsom som mulig, så det tilbyr mange alternativer for de som er innenfor plattformen:

 • Ulike typer investeringer, ikke kun fokusert på Bitcoin (aksjer, aksjemarked, kryptovaluta, etc.)
 • Vennlig samfunn villig til å hjelpe nykommere
 • Strengt system for brukere som ønsker å dra nytte av andre
 • Gjennomsiktige data for å studere veksten til enhver investering
 • Seriøsitet på betalingstidspunktet, ingen unnskyldninger eller forsinkelser
 • Kurs av forskjellige typer, fra grunnleggende til erfarne brukere

eToro vil se etter at hver bruker stadig gjentar transaksjoner og er klar over at det for dette er nødvendig for brukeren å oppfatte høy fortjeneste i disse metodene. Derfor jobber eToro symbiotisk med hvert av nettstedets medlemmer for å oppnå en eksponentiell fortjeneste sammen.