Bitcoin Fast Profit Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Bitcoin Fast Profit bluffBitcoin är inte längre ett ämne som bara följs av datorkunniga. I början var det en slags skapad valuta (den första i sitt slag) som hade ett fiktivt värde, men en enorm potential. I dag är det en virtuell valuta vars värde lockar alla investerare, eftersom den förutom att vara ganska stabil och inte kollapsa utan förvarning, alltid tenderar att vara med en tendens att stiga i pris.

Till detta kommer att konceptet Bitcoin medför fördelar som är extremt attraktiva för alla som vill göra affärer eller tjäna pengar utan att behöva motivera sin inkomst:

 • Den cirkulerar inte genom ländernas bankväsende, vilket undantar den från alla typer av avgifter eller skatter
 • Den är världsomspännande: du kan göra affärer med alla länder med denna valuta
 • Den är helt hemlig, eftersom inga användaruppgifter lagras
 • Den är omöjlig att förfalska på grund av sin konstruktion

Bitcoin Fast Profit bluff

Bitcoin Fast Profit bluff

Fördelar med att handla med eToro

 • Bitcoin Fast Profit bluff 100% säkerhet
 • Bitcoin Fast Profit bluff Handel med 16 kryptovalutor
 • Bitcoin Fast Profit bluff Endast 100 euro i utbetalning
 • Bitcoin Fast Profit bluff Reglerad av CySEC

Mer information
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Dessa egenskaper har dock inte gjort den mindre mottaglig för ett av de största problemen i alla ekonomier: bedrägeri. Genom att utnyttja det faktum att kunskapen om detta ämne är begränsad har flera personer försökt skapa program som är utformade för att dra nytta av denna brist på kunskap och genomföra massiva bedrägerier mot alla nykomlingar som är intresserade av denna typ av investeringar.

Legitima webbplatser för investeringar och förtjänster (som eToro) är vanligtvis det mest tillförlitliga sättet att komma igång i denna värld. Men många människor som inte vill investera tid och bli trakasserade av falsk information från internet, föredrar alternativa metoder, bland dem det berömda fallet Bitcoin Fast Profit.

Bitcoin Fast Profit bluff

Inhalt

Vad är Bitcoin Fast Profit? – Den nya bluffen för oerfarna användare

Bitcoin Fast Profit är allt som en oerfaren användare på handelsmarknaden skulle vilja ha: ett program som är utformat för att ersätta mäklaren med en automatisk robot som har en 99,4 % chans att förebygga, när det gäller vinst på nätet.

Bitcoin Fast Profit bluff

Den här roboten hävdar att den kan multiplicera de investerade pengarna för alla användare och nå en vinst på 13 000 euro på bara 24 timmar. För att göra detta måste användaren göra en minsta investering och låta roboten göra allt.

Det mest överraskande är att roboten är 100 % gratis. Alla som hör denna möjlighet känner sig kallade att utföra åtminstone en testkörning av programmet, som slutar med bedrägeri. Bitcoin Fast Profit, är inte ett program, inte en applikation; det är en konstruktion av lögner, skapad för att upprätthålla en kontinuerlig bluff över tid.

Hur fungerar Bitcoin Fast Profit? – Före, nu och efter

Bitcoin Fast Profit är inte den första i sitt slag och kommer inte heller att bli den sista. Den här typen av bluff har funnits ett tag nu, där dess rykte har skadat otaliga namn, så de är ständigt ute efter att förändra dem. Denna bluff är känd som „återvinningsbluff“.

Återvinningsbedrägeriet har några klara och tydliga kännetecken:

  • Ett specifikt namn väljs ut för att inleda bluffen. Bedragaren skapar en hel kontext kring det (historia, funktionalitet, webbsida, gemenskap osv.)
  • Svindlaren skapar ett helt sammanhang kring det (historia, funktionalitet, webbplats, samhälle etc.)
  • Svindeln lanseras i stor skala och fångar tusentals användare i sin verksamhet

.

 • Svindlaren blir rik på bekostnad av att förlora ryktet för sin skapelse. Den enda som gynnas är den
 • Sidan förlorar alla sina anhängare och blir misskrediterad
 • Innehållet i bluffen återanvänds: namn, vissa foton, kommentarer och webbsidan ändras. Ett falskt samhälle återskapas och man börjar från början

Kort sagt kommer bedragaren att ständigt tjäna pengar genom att återvinna om och om igen återanvända samma innehåll från tidigare välrenommerade bluffsidor.

Bitcoin Fast Profit bluff

Hur bluffen fungerar i sin helhet

Denna bluff är främst utformad för att fånga oerfarna Bitcoin-användare, eftersom den har blivit så populär att få erfarna Bitcoin-användare riskerar att falla för den. De som redan är bekanta med den här typen av bedrägeri föredrar att arbeta med webbplatser som eToro: en säker, enkel och snabb webbplats att använda.

Bedrägeriet börjar med att flera reklambanners placeras ut. Dessa banners finns vanligen på olika sidor där de snabbt annonserar om de vinster som kan göras med denna metod. Det lustiga är att dessa banners vanligtvis är uppkallade efter en annan applikation: man bör komma ihåg att detta är en återvinningsbluff och att den använder redan skapat innehåll för att hålla igång.

Alla personer och användare som klickar direkt på Bitcoin Fast Profit-banners (eller någon av dess varianter) kommer att hänvisas till dess centrala sida. På denna sida kommer vi att transporteras till en idealisk värld, fiktivt formad av vinnare av applikationen, som har blivit miljonärer över en natt.

Sidan har en hel del feedback från personer som har vunnit upp till 13 000 dollar på en enda natt, och certifieringar från olika användare i form av innehåll. Nedan ser du bildgallerier med människor som reser runt i världen, lyxbilar eller liknande.

Du kommer även att se en video där en man berättar om alla vinster han gjort med Bitcoin Fast Profit och hur hans ständiga vinster har gjort honom välmående. Dessutom ser du videor med kändisar som talar positivt om Bitcoin och Bitcoin-vinstmetoder (intressant nog nämner de aldrig Bitcoin Fast Profit).

I sig är sidan en total fasad för en skum bluffverksamhet.

Och vad är bevisen för bluffakturan?

När vi väl har kommit fram till den här sidan är det här vi kan se bevisen för bluffverksamheten. Sidan kräver en första insättning på 250 euro för att sätta din ansökan i arbete, och efter att den har betalats börjar den lansera olika rapporter där inkomster meddelas.

Till en början verkar allting gå perfekt, faktiskt blir många användare glada när de visuellt kan uppfatta sina inkomster. Nästa dag börjar dock komplikationer uppstå. Om en användare vill ta ut sina vinster blir det praktiskt taget omöjligt att kontrollera dem.

Webbplatsen börjar presentera fel när det gäller att ta ut pengarna, och kundtjänsten försöker erbjuda andra lösningar och paket så att de kan göra fler investeringar. Sanningen är att de vill att användaren ska lämna så mycket pengar som de kan ta, precis innan de slutar svara eller helt enkelt raderar användarens konto. I vissa fall skyller de på banken för uttaget och visar upp falska dokument som visar att uttaget har gjorts men att banken inte behandlar det.

Hela systemet är uppbyggt så att bedragaren får insättningen på 250 euro (och eventuella ytterligare insättningar) direkt på sitt bankkonto, och användaren skjuts åt sidan och lämnas helt utan vinst.

Hur kan jag undvika dessa bedrägerier?

Juridiska metoder, även om de är effektiva, kan inte göra mycket för att återfå pengarna i dina händer. Många länder har ingen lagstiftning i detta avseende, så den viktigaste lösningen för att undvika att förlora pengar är helt enkelt att aldrig genomföra den här typen av transaktioner. De sidor som har vissa egenskaper, är de som vanligtvis utför denna typ av bedrägerier:

 • De har inte uppgifter från lagliga mäklare
 • De har inte ett rykte som går i linje med vad deras sidor påstår sig ha
 • De erbjuder vinster över natten på tusentals euro eller dollar
 • De har inte goda recensioner online
 • De leder till webbplatser med olika namn
 • De kräver en insättning och utför allting på ett automatiserat sätt

Den bästa idén när man investerar, är att inte leta efter en mirakelapp, eftersom det har visat sig omöjligt att skapa en sådan på ett korrekt sätt. Det bästa är att leta efter pålitliga och välrenommerade plattformar som är solida i tusentals investerares ögon, med bevisad avkastning.

Investeringssajter som eToro erbjuder användarna allt de behöver. Det är säkert att din vinst kommer att lagras och vara tillgänglig för uttag när du vill ta ut den.

Den initiala investeringen är vad du vill, och plattformen tar hand om att ge dig all tillgänglig data för att kunna generera vinster från denna investering. eToro, som är en pålitlig sajt som gör sina vinster från små provisioner per transaktion, försöker göra varje användare så lönsam som möjligt, och erbjuder därför många alternativ för dem som befinner sig inom dess plattform:

 • Olika typer av investeringar, som inte enbart fokuserar på Bitcoin (aktier, aktiemarknaden, kryptovalutor etc.)
 • Vänlig gemenskap som är villig att hjälpa nykomlingar
 • Strikt system för användare som vill dra nytta av andra
 • Transparenta data för att studera tillväxten för alla investeringar
 • Seriositet vid betalningstillfället, inga ursäkter eller förseningar
 • Kurser av olika slag, från grundläggande till erfarna användare

eToro kommer att leta efter varje användare för att ständigt upprepa transaktioner och är medveten om att det för detta är nödvändigt för användaren att uppfatta höga vinster i dessa metoder. Därför arbetar eToro symbiotiskt med varje medlem på webbplatsen för att tillsammans uppnå en exponentiell vinst.