Bitcoin Era Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Bitcoin Era bluffNuförtiden har kryptovalutor, som Bitcoin, blivit ett sätt att köpa tjänster eller produkter virtuellt, så de betraktas som en valuta, men de fungerar på ett annat sätt än de vi känner till.

Eftersom denna virtuella valuta snabbt har blivit populär tror en del människor att de kan tjäna pengar med den, men de flesta har ingen aning om hur man gör, så de vänder sig till några „mirakelwebbplatser“ som lovar personliga råd som kommer att multiplicera alla investeringar, eftersom deras expertis tydligen garanterar dig vinst.

Om du letar på internet efter programvara som hjälper dig att veta allt om bitcoin och som erbjuder sina tjänster gratis, kommer du att hitta tusentals virtuella handelsplatser med experter som lovar att göra dig rik på mycket kort tid, du behöver bara lita på deras processer och vänta väldigt lite för att njuta av den rikedom som de kommer att generera för dig.

Det är så appar som Bitcoin Era dyker upp och lovar att göra dig rik på nolltid och multiplicera din inkomst, utan risk och med synliga resultat inom minst 24 timmar. Allt du behöver göra är att registrera dig gratis och prova systemet för att bli en del av Era’s „miljonärsklubb“.

Men fungerar det eller är Bitcoin Era en bluff? Läs om det här:

Bitcoin Era bluff

Bitcoin Era bluff

Fördelar med eToro

  • Bitcoin Era bluff 100 % säkerhet
  • Bitcoin Era bluff Handla med 16 kryptovalutor
  • Bitcoin Era bluff Returnering av endast 100 euro
  • Bitcoin Era bluff CySEC reglerad

Mer info
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Bitcoin Era bluff

För många kan detta verka frestande, men det är precis så en bluff ser ut och det är precis sådana webbplatser som du bör akta dig för. Människors åsikter är viktiga och bör beaktas när det gäller att få information om en sådan webbplats, och recensionerna om Bitcoin Era är inte alls lovande.

Av den här anledningen och många andra som du kommer att se nedan rekommenderar jag alltid reglerade och helt säkra webbplatser som inte kräver någon insättning för att börja handla och hjälpa dig att investera i Bitcoins.

eToro är en säker plattform för att investera i bitcoin och lär dig framför allt vad du behöver veta innan du börjar handla säkert.

Men för att du bättre ska förstå varför du bör hålla dig borta från vissa bluffsidor och gå med i säkra eToro-konton är det viktigt att veta lite mer om Bitcoin Era-bedrägeriet.

Inhalt

Vad är Bitcoin Era?

De presenteras som en mäklare med stor erfarenhet och gott rykte, som inte bara kommer att lära dig lite av det du behöver veta om kryptovalutainvesteringar (eftersom de säger att de tar hand om allt), utan också att du kan göra en stor förmögenhet på rekordtid, bara registrera dig och börja investera så kommer de att göra dig rik.

De erbjuder detta system som „lätt att använda“ eftersom du inte behöver ha omfattande kunskaper om hur marknaden fungerar för att börja generera inkomster, du behöver bara lita på dem med dina pengar och de kommer att ta hand om alla steg efter att du har registrerat dig. För att bli miljonär behöver du med andra ord bara skapa ett konto hos Bitcoin Era och det är allt.

Bitcoin Era bluff

 

Bör jag tro på Bitcoin Era? Bluff & bedrägeri eller allvarligt?

Det kanske låter väldigt frestande för alla att göra en liten investering och se den växa exponentiellt på kort tid, för låt oss inse det, vi har alla fantasin om att bli rika och lösa alla våra ekonomiska problem på några dagar, och dessutom njuta av det vi älskar mest i livet utan att vara slavar i åratal på ett jobb vi inte gillar.

Det vill säga, vi drömmer om att en massa extra pengar kan lösa våra problem för resten av livet, och att träffa någon som erbjuder oss en mirakulös formel för att uppnå detta är biljetten till framgång som vi så desperat behöver.

Och det är just detta behov som Bitcoin Era utnyttjar, eftersom de redan har tillräckligt med erfarenhet av detta blufferbjudande som du kanske inte kommer att tro på från och med nu.

Många undrar hur det är möjligt för dessa bedrägliga webbplatser att fortsätta tjäna pengar, och svaret är ganska trovärdigt om du förstår följande förklaring:.

Bitcoin är en valuta med ett högt värderat rykte, för om du har tillräcklig kunskap kan du göra en smart investering som kommer att ge dig en bra summa pengar, men inte alla av oss har tillräcklig kunskap för att påbörja en sådan investering.

Det är här bluffen börjar, eftersom Bitcoin Era ger dig ett enkelt sätt att förstå allt du behöver, men utan att du behöver anstränga dig för mycket eftersom de gör allt för dig, du behöver bara göra ett enkelt test och registrera dig. Kort sagt, du har ingen erfarenhet och de ger dig den gratis, attraktivt, eller hur?

De går vidare med denna bluff genom att uppmana dig att jämföra den investering du bör göra på deras webbplats med den investering du bör göra på andra appar som har ett bättre rykte. På andra sajter krävs det en investering på några tusen dollar eller mer för att börja handla, och enligt din intuition är det lite riskabelt att ge så mycket pengar till okända investerare.

I det här läget utnyttjar de återigen ditt förtroende och hävdar att de inte behöver stora summor pengar för att generera en miljonvinst åt dig, utan att du kan börja använda deras tjänster med en liten investering på bara 250 dollar. Ett belopp som inte verkar generöst jämfört med tidigare.

Och det är så jag övertygar alla.

Bitcoin Era bluff

Vad Bitcoin Era berättar för sina användare

Först och främst bjuder Bitcoin Era in dig till säkra investeringar genom sitt system och erbjuder dig attraktiva rådgivningstjänster för en summa pengar som, om den inte kunde multipliceras, inte skulle göra dig mycket nytta, så se det inte som en risk och bestäm dig för att lita på det.

När du väl är övertygad, eller när du går in på deras webbplats, kan du se att de erbjuder dig ett unikt och mycket effektivare råd än någon annan webbplats som du har läst om hittills, eftersom det smarta system som deras experter har utvecklat har en nästan perfekt effektivitetsprocent.

Handelsrobot

Det intelligenta system som dina investeringsbeslut baseras på tillhandahålls av en specialiserad handelsrobot som utför de nödvändiga beräkningarna genom statistik som lyckas förutsäga alla marknadsbeteenden till din fördel. Men det är uppenbarligen inte sant, eftersom de vill behålla alla dina pengar.

Det vill säga, de erbjuder dig automatiserad förvaltning där du inte behöver fatta några beslut om dina pengar, utan en mycket smart robot gör det åt dig och naturligtvis utan ditt samtycke.

Vad gör Bitcoin Era egentligen för sina användare?

Denna bluff är mycket välplanerad, eftersom webbplatsen är mycket väl utformad, liksom åsikten om hur fördelaktigt det är att investera med dem. Dessutom visar de dig öppet ett kalkylblad med investeringsstatistik från deras faktiska användare med förmodat riktiga uppgifter från riktiga människor, så att du tror att det är ett bevis på att de är riktiga investerare som kan hjälpa dig (det är bara en bluff).

De övertygar sina användare att investera 250 dollar eller mer och multiplicerar dem på kort tid, så att de redan från dag ett har pengarna du just gav dem. De ber dig att lita på deras avancerade system och att tro på deras rykte (som de har skapat för sig själva) och användarnas åsikter (som alla är falska).

Sedan behåller de dina pengar, och det värsta är att du inte kan klaga, eftersom den här webbplatsen inte är ansluten till någon tillsynsmyndighet, och dess skapare bor förmodligen på någon avlägsen plats och njuter av alla de underverk de kan betala för med dina pengar och de pengar som andra som fallit för den här bluffen.

Därför är det bäst att ta det säkra före det osäkra när du investerar och välja en kompetent mäklare som är registrerad hos ett tillsynsorgan och vars meritlista är välrenommerad och säker, till exempel eToro.

Bitcoin Era bluff

Bitcoin Era bluff

Fördelar med eToro

  • Bitcoin Era bluff 100 % säkerhet
  • Bitcoin Era bluff Handla med 16 kryptovalutor
  • Bitcoin Era bluff Returnering av endast 100 euro
  • Bitcoin Era bluff CySEC reglerad

Mer info

75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Vem kan jag lita på med mina pengar? På eToro.

eToro är ett säkert, snabbt och enkelt sätt att investera, och det finns utmärkta vittnesmål från denna webbplats eftersom de hävdar att de gör en helt säker investering, inga mirakelformler och ingen blir rik över en natt, utan gör smarta och pålitliga investeringar.

eToro erbjuder dig inte bara möjligheten att investera i Bitcoin, utan bjuder även in dig att lära dig mer om andra kryptovalutor och bestämma vad du vill göra med dina pengar.

Dessutom förvaltar de inte dina pengar utan ditt samtycke, utan bjuder in dig att aktivt delta i hela processen genom att bli en handledare så att du kan lära dig allt du behöver veta om kryptovalutor.

Det bästa med eToro är att det är ett helt reglerat och säkert system. Sluta bli lurad av bedrägerier och investera säkert med eToro.