Bitcoin Cycle – Onko se huijaus? Testi ja arvostelut!

Bitcoin sai hiljattain uudelleen nousun hinnassaan. Oltuaan pitkään pysähtyneenä tai vaihdeltuaan hyvin vähän, Bitcoinin hinta nousi pilviin ja siitä tuli monien ihmisten sijoitusmotiivi maailmanlaajuisesti.

Ongelmana on, että aina kun jotain tulee kannattavaksi investoinneille, syntyy useita ihmisiä, joiden halu on huijata niitä, jotka ovat kiinnostuneita uudesta aiheesta, ongelmana on, että kun on niin vähän vaihtoehtoja, kun on kyse huijauksesta Bitcoinsin aiheessa, petoksen oli oltava hyvin orkestroitu: uuden niin sanotun „kaupankäyntibotin“ kautta, mukaan lukien tunnettu Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle kokemuksia

Bitcoin Cycle kokemuksia

Etoron edut

 • Bitcoin Cycle kokemuksia 100 % turvallisuus
 • Bitcoin Cycle kokemuksia Kaupankäynti 16 kryptovaluutalla
 • Bitcoin Cycle kokemuksia Palautus vain 100 euroa
 • Bitcoin Cycle kokemuksia CySEC säännelty

Lisätietoa

Inhalt

Mikä on Bitcoin Cycle Trading Bot?

Kaupankäynnin Bot, kuten nimestä voi päätellä, on automatisoitu järjestelmä, joka on ohjelmoitu suorittamaan tietty määrä tehtäviä automaattisesti ilman seurantaa tai valvontaa. Useat botit on ohjelmoitu suorittamaan yksinkertaisia osto- ja myyntitehtäviä voiton saamiseksi, mutta Bitcoin Cycle tarjoaa monia etuja:

 • Bitcoinin ympärillä olevien korkeiden ja matalien kurssien ennustaminen
 • Matalien hintojen löytäminen ostamista varten ja korkeiden hintojen löytäminen myyntiä varten
 • Automaattinen ja välitön järjestelmä
 • Jatkuva voittojen raportointi
 • Pääoman jakaminen päivittäin

Se vaikuttaa yllättävältä asialta. Pelkästään katsomalla meidän on ajateltava, että tämäntyyppisen Botin on maksettava omaisuuksia. No, kaikkein yllättävintä on, että se on „ilmainen“ ja voimme hankkia sen ja hallita sitä ilman kokemusta. Ongelma: koko juttu on huijausta.

Toimii Bitcoin Cycle?

Valitettavasti ei. Bitcoin Cycle ei ole kauppiaiden järjestelmä, ja on taloudellisesti todistettu, että ohjelma ei voi mitenkään ennustaa tällaisella tarkkuudella.

Sillä ei myöskään ole asetettua algoritmia, ohjelmoitua suuntaa eikä tappiorajoitusta. Lyhyesti sanottuna ohjelma vain lähettää signaaleja yksi toisensa jälkeen satunnaisesti ja lähettää väärän voittoraportin omistajalleen.

Tämä tarkoittaa lopulta sitä, että Bitcoin Cycle ei ole todellinen sijoitussivusto (toisin kuin eToro), vaan se on yksinkertaisesti valesovellus, jota käytetään naamiona paljon suuremmalle petosoperaatiolle.

Miten Bitcoin Cycle siis todella toimii?

Bitcoin Cycle on yksi monista väärennetyistä sovelluksista, jotka ovat ponnahtaneet verkkoon. Kokenut Bitcoin-kaupankäynnin käyttäjä voi helposti ymmärtää sen tehottomuuden kaupankäyntimenetelmänä. Valitettavasti sen kohde on toinen: ne ihmiset, jotka ovat vasta pääsemässä tähän maailmaan.

Aloittelijalle, jolla ei ole kaupankäyntikokemusta, tuhansien eurojen voiton tekeminen yhdessä yössä on jotakin, joka on hyvin silmiä hivelevää, varsinkin jos hänen ei tarvitse tehdä muuta kuin sijoittaa. Käyttämällä hyväksi käyttäjän tietämättömyyttä Bitcoin Cycle ohjaa kaikki nämä käyttäjät heidän sivulleen.

Kun käyttäjät on saatu astumaan sivulle, koko naamiointi alkaa. Ensinnäkin heidän etusivullaan näkyy yleensä video, jossa kuuluisat ihmiset puhuvat positiivisesti Bitcoineja ansaitsevasta menetelmästä. Kuuluisat ihmiset, kuten Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg jne. He ovat julkkiksia, joilla on jonkin verran vaikuttajan valtaa, ja joilla on kyky antaa kommentille validiteetti. Mitä monet jättävät huomiotta, on se, että vaikka nämä videot ovat totta, missään vaiheessa koko tämän, voimme nähdä sanoa nimen „Bitcoin Cycle“. Video itsessään on konstruktio, jolla annetaan massojen hyväksynnän tunne.

Tämän jälkeen monilta käyttäjiltä on positiivisia kommentteja, joissa he vakuuttavat sovelluksen heille antamat miljoonavoitot ja vahvistavat samalla voimakkaasti kaikki edut, joita se on antanut heille taloudellisen riippumattomuuden saavuttamiseksi. Totuus on, että kaikki nämä kommentit ovat vääriä ja suunniteltu antamaan voimaa huijaukselle. Lopuksi voimme nähdä kuvia, joissa on onnellisia ihmisiä, joilla on paljon rahaa, jotka lähtevät matkalle tai antavat onnen tunteen.

Ja miten huijaus toteutetaan?

Kun Bitcoin Cycle on antanut kaiken tämän kuvan, käyttäjälle tarjotaan mahdollisuutta ostaa sovellus ilmaiseksi. Sovellus vaatii kuitenkin sijoitustalletuksen. Tämän talletuksen on oltava vähintään 250 euroa.

Sovellus ilmoittaa, että talletuksella aloitetaan sijoitus valuuttaan ja tästä saadaan voittoa, mutta todellisuudessa rahat siirretään talletuksen maksamisen jälkeen suoraan huijareille.

Sovellus teeskentelee toimivansa antamalla vääriä suoritustietoja, kun käyttäjä pysyy tyytyväisenä sijoitukseensa. Tämä kannustaa käyttäjää omalta osaltaan uusiin sijoituksiin lupauksilla suuremmista voitoista. Kaikki talletukset lähetetään huijareiden tilille.

Onko olemassa keinoa päästä pois Bitcoin Cycle -huijauksesta, kun olet kerran mukana?

Valitettavasti tästä huijauksesta kokonaan pois pääseminen on mahdotonta. Muistetaan, että vaikka kaavioiden mukaan teemme voittoa, totuus on, että alkuperäinen sijoituksemme on mennyt.

Bitcoin Cycle ei kuitenkaan jätä käyttämättä tilaisuutta saada meidät menettämään lisää rahaa. Kun päätämme nostaa oletetut voittomme (tai jopa joissakin tapauksissa nostaa vain sijoittamamme pääoman), meille tarjotaan useita tarjouksia, joissa meille luvataan lisää voittoja niin kauan kuin emme nosta rahaa.

Tämän jälkeen tulee ongelmia yhteydenpidossa palvelimeen tai vastaavaa. Totuus on, että joka kerta, kun menemme nostamaan rahaa, tulee esiin loputon määrä tekosyitä.

Useimmat käyttäjät kääntyvät asiakastuen puoleen. Yllättäen asiakaspalvelu on osasto, jossa meitä kohdellaan ajoissa ja miellyttävällä tavalla, pyrkien antamaan meille vaikutelman, että ongelmamme kanssa työskennellään.

Tilanne on kuitenkin sama. He tarjoavat meille tarjouksia ja kertovat, että nostomme on tehty. Rahat eivät kuitenkaan koskaan palaa käsiimme, ja tavallisinta on syyttää pankkia.

Miten voin siis välttää joutumasta tällaisiin huijauksiin?

Miten voin välttää joutumasta tällaisiin huijauksiin?
Muistetaan, että ryhtymällä suoraan oikeusriitoihin tämäntyyppisten sivujen kanssa, ei ole mitään järkeä. Useimpien eri maiden lainsäädännöissä ei ole mitään, mikä säätelisi nettihuijauksia. Vielä vähemmän, jos ne ovat epävirallisia välittäjiä tai niitä ei ole rekisteröity missään.

Näin ollen yleisin tapa välttää näihin huijauksiin sortuminen on ennaltaehkäisy. Tietyt merkit voivat johtaa meidät tekemään tarvittavat johtopäätökset, jotta vältämme joutumasta näiden huijausten kohteeksi:

 • Lupaukset rahasta vastineeksi rahallisesta sijoituksesta eikä lainkaan ajallisesta sijoituksesta
 • Epärealistiset voitot yhdessä yössä
 • Linkit ohjaavat eri nimisille sivuille, jotka myöhemmin vaativat talletusta
 • Mielipiteitä pääsivun sisällä, jotka ovat täysin päinvastaisia kuin yhteisön mielipiteet sen ulkopuolella

Näiden tietojen avulla kuka tahansa voi tunnistaa mahdollisen väärennetyn investointisivun ja siten välttää pettymyksen menetelmällä voitto niin silmiinpistävää kuin se voi olla Bitcoin.

eToro: Todellinen tapa sijoittaa Bitcoineja

Jos haluat nähdä, miten menestyksekäs Bitcoin-kaupankäyntisivusto todella toimii, älä katso kauemmas kuin tunnetulle alustalle eTorolle.

Mainittu alusta on suunniteltu niin, että jokainen voi luoda tilin ja kirjautua suoraan sisään valitsemalla oman sijoitustapansa. Alusta ei missään vaiheessa vaadi talletusta voidakseen „aloittaa sijoituksia“ omatoimisesti. Kaikki sijoitukset ovat kunkin vastuullisen käyttäjän aloittamia ja valvomia.

Tämä saattaa lannistaa monia ihmisiä, joilla ei ole kokemusta tällä alalla: jos sinulla ei ole kokemusta, tappioita tulee varmasti. Mutta muistetaan, että koska eToro on provisiopohjainen alusta, on eToron edun mukaista, että käyttäjät näkevät voittoja, jotta he voivat jatkaa kaupankäyntiä.

Siksi eToro tarjoaa laajan valikoiman kauppaneuvojia, ohjelmia ja täysin läpinäkyviä tietoja, jotta aloittelevakin käyttäjä voi kasvaa kaupankäynnin maailmassa. On jopa melko todennäköistä nähdä kaupankäyntikursseja, joissa voit oppia kaikkein yksinkertaisimmista kaikkein monimutkaisimpiin.

Mitä tulee voittoihin, ne ovat suoraan yhteydessä käyttäjän kokemukseen. Kun käyttäjä kehittyy ja on motivoitunut oppimaan, voit pikkuhiljaa sivuston tarjoamien työkalujen avulla suorittaa tutkimuksia, jotka moninkertaistavat tulosi eksponentiaalisesti.

Totuus on, että taloudellisen vapauden saavuttamiseksi tällä alalla on investoitava paitsi rahaa myös aikaa. Voitot voivat olla jättiläismäisiä, mutta kaikki ei tule vain yksilöllisistä ponnisteluistasi, koska tarvitset luotettavan alustan, jonka avulla voit laajentaa suhteessa hankittuun tietoon.

Siksi sellaisten hyvämaineisten sivustojen valitseminen, jotka eivät ainoastaan salli Bitcoin-tapahtumia (myös osakkeiden ja muiden kryptovaluuttojen ostaminen), tulee välttämättömäksi. Tunnetuimpien joukossa on suositeltavaa pitäytyä niissä, joilla on yhteisön paremmin tukema maine, kuten jo mainittu ja tunnettu eToro. Turvallisuutta ja voittoa ilman huijauksia.