Bitcoin Cycle – Este o înșelătorie? Test și recenzii!

Bitcoin a cunoscut recent o revenire a prețului său. După ce a stagnat sau a variat foarte puțin o perioadă lungă de timp, Bitcoin și-a văzut prețul explodând, devenind un motiv de investiție pentru multe persoane la nivel global.

Problema este că ori de câte ori ceva devine viabil pentru investiții, apar mai multe persoane a căror dorință este de a frauda pe cei interesați de noul subiect, problema este că având atât de puține opțiuni când vine vorba de înșelăciune în subiectul Bitcoin, frauda a trebuit să fie bine orchestrată: prin intermediul noilor așa numite „Trading Bot“, inclusiv a binecunoscutului Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle Experiențe

Bitcoin Cycle Experiențe

Beneficii ale eToro

 • Bitcoin Cycle Experiențe Securitate 100%
 • Bitcoin Cycle Experiențe Negociați cu 16 criptomonede
 • Bitcoin Cycle Experiențe Return de numai 100 de euro
 • Bitcoin Cycle Experiențe Reglementat de CySEC

Mai multe informații

Inhalt

Ce este un Bitcoin Cycle Trading Bot?

Un Bot de tranzacționare, după cum sugerează și numele, este un sistem automatizat, care este programat să efectueze o anumită cantitate de sarcini în mod automat, fără a fi nevoie de monitorizare sau supraveghere. Mai mulți roboți sunt programați să efectueze sarcini simple de cumpărare și vânzare pentru a obține un profit, cu toate acestea, Bitcoin Cycle oferă multe beneficii:

 • Predicerea maximelor și minimelor din jurul Bitcoin
 • Găsirea prețurilor scăzute pentru cumpărare și a prețurilor ridicate pentru vânzare
 • Sistem automatizat și instantaneu
 • Raportare continuă a profiturilor
 • Duplarea capitalului zilnic

Pare a fi un lucru surprinzător. Doar uitându-ne la el, trebuie să ne gândim că acest tip de Bot trebuie să coste o avere. Ei bine, cel mai surprinzător lucru este că este „gratuit“ și îl putem obține și gestiona fără nicio experiență. Problema: totul este o fraudă.

Funcționează Bitcoin Cycle?

Din păcate, nu. Bitcoin Cycle nu are un sistem de comercianți și este dovedit economic că nu există nici o modalitate ca un program să poată prezice cu o astfel de precizie.

De asemenea, nu are niciun algoritm stabilit, nicio direcție programată și nicio limită de pierdere. Pe scurt, programul doar trimite semnale unul după altul la întâmplare și trimite un raport fals de profit proprietarului său.

Acest lucru sfârșește prin a însemna că Bitcoin Cycle nu este un site real de investiții (spre deosebire de eToro), ci este pur și simplu o aplicație falsă folosită ca mască pentru o operațiune de fraudă mult mai mare.

Atunci cum funcționează cu adevărat Bitcoin Cycle?

Bitcoin Cycle este una dintre multele aplicații false care au apărut pe web. Un utilizator experimentat în tranzacționarea Bitcoin își poate da seama cu ușurință de ineficiența sa ca metodă de tranzacționare. Din păcate, ținta sa este diferită: acei oameni care abia încep să intre în această lume.

Pentru un novice fără experiență în tranzacționare, a face mii de euro profit peste noapte este ceva foarte atrăgător, mai ales dacă nu trebuie să facă nimic altceva decât să investească. Profitând de ignoranța utilizatorului, Bitcoin Cycle redirecționează toți acești utilizatori către pagina lor.

Odată ce i-a făcut pe utilizatori să intre pe pagină, începe întreaga mascaradă. În primul rând, pe pagina lor de start se poate vedea de obicei un videoclip cu persoane celebre care vorbesc pozitiv despre metoda de a câștiga Bitcoins. Persoane celebre precum Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg, etc. Sunt celebrități cu o oarecare putere de influență, cu capacitatea de a da valabilitate unui comentariu. Ceea ce mulți ignoră este faptul că, deși aceste videoclipuri sunt adevărate, în niciun moment pe tot parcursul acestora, nu putem vedea rostit numele „Ciclul Bitcoin“. Videoclipul în sine este o construcție pentru a da un sentiment de aprobare din partea maselor.

În urma acestuia, există comentarii pozitive din partea multor utilizatori, în care aceștia afirmă profiturile milionare pe care le-a oferit aplicația, afirmând totodată cu tărie toate avantajele pe care le-a oferit pentru a ajunge la independența economică. Adevărul este că toate aceste comentarii sunt false și sunt concepute pentru a da putere escrocheriei. În cele din urmă, vom putea vedea imagini cu oameni fericiți, cu mulți bani, care pleacă în excursie sau care dau senzația de fericire.

Și cum se realizează escrocheria?

După ce Bitcoin Cycle a oferit toată această imagine, utilizatorului i se oferă posibilitatea de a achiziționa gratuit aplicația. Cu toate acestea, aplicația necesită un depozit de investiții. Acest depozit trebuie să fie egal sau mai mare de 250 de euro.

Aplicația indică faptul că depozitul va fi folosit pentru a începe investiția în monedă și de aici să obțină profiturile, dar realitatea este că, odată ce depozitul este plătit, banii sunt transferați direct către escroci.

Aplicația se va preface că funcționează, oferind date false privind performanța, în timp ce utilizatorul rămâne mulțumit de investiția sa. Acest lucru va stimula utilizatorul să facă alte investiții din partea lor, cu promisiuni de mai multe profituri. Toate depozitele sunt trimise în contul escrocilor.

Există o modalitate de a ieși din înșelătoria Bitcoin Cycle odată ce ai intrat?

Din păcate, a ieși complet din această înșelătorie este imposibil. Să ne amintim că, chiar dacă graficele indică faptul că facem profit, adevărul este că investiția noastră inițială s-a dus.

Cu toate acestea, Bitcoin Cycle nu ratează ocazia de a ne face să pierdem mai mulți bani. Atunci când decidem să ne retragem presupusele profituri (sau chiar, în unele cazuri, să retragem doar capitalul pe care l-am investit), ni se vor oferi mai multe promoții care ne promit mai multe profituri atâta timp cât nu retragem banii.

În urma acestui lucru, vor apărea probleme de contact cu serverul sau altele similare. Adevărul este că, de fiecare dată când vom merge să retragem banii, vor apărea un număr nesfârșit de scuze.

Majoritatea utilizatorilor vor apela la serviciul de asistență pentru clienți. În mod surprinzător, serviciul clienți este un departament în care vom fi tratați în timp util și într-un mod plăcut, căutând să ne dea impresia că lucrează la problema noastră.

Cu toate acestea, situația este aceeași. Ei ne vor oferi oferte și ne vor spune că retragerea noastră a fost făcută. Cu toate acestea, banii nu se vor întoarce niciodată în mâinile noastre, iar cel mai frecvent lucru pe care îl facem este să dăm vina pe bancă.

Atunci, cum pot evita să intru în acest tip de escrocherii?

Să ne amintim că a intra în litigii juridice direct cu acest tip de pagini, nu are nici un sens. Majoritatea legislațiilor din diferite țări nu au nimic care să reglementeze escrocheriile online. Cu atât mai puțin dacă sunt brokeri neoficiali sau care nu sunt înregistrați nicăieri.

Astfel, cea mai frecventă modalitate de a evita să cazi în aceste escrocherii este prevenirea. Anumite semne ne pot conduce la a trage concluziile necesare pentru a evita să fim afectați de aceste fraude:

 • Promisiuni de bani în schimbul unei investiții monetare și fără investiție de timp
 • Profituri nerealiste peste noapte
 • Link-urile redirecționează către pagini cu nume diferite, care ulterior necesită depunere
 • Opinii în interiorul paginii principale, total opuse celor făcute de comunitate în afara acesteia

Aceste date vor permite oricui să identifice o posibilă pagină de investiții false și, astfel, să evite dezamăgirea cu o metodă de câștig cât se poate de izbitoare ca și Bitcoin.

eToro: Adevărata modalitate de a investi Bitcoins

Dacă doriți să vedeți cum funcționează cu adevărat un site de tranzacționare Bitcoin de succes, nu căutați mai departe de binecunoscuta platformă eToro.

Platforma menționată este concepută astfel încât fiecare persoană să își poată crea un cont și să se conecteze direct la ea, alegând propria metodă de investiție. În niciun moment platforma nu va necesita un depozit pentru a putea „iniția investiții“ pe cont propriu. Toate investițiile sunt inițiate și supravegheate de fiecare dintre utilizatorii responsabili.

Acest lucru îi poate descuraja pe mulți dintre cei care nu au experiență în acest domeniu: dacă nu ai experiență, cu siguranță vor exista pierderi. Dar să ne amintim că eToro fiind o platformă bazată pe comisioane, este în interesul eToro ca utilizatorii să vadă profituri pentru a-i menține în continuare în tranzacționare.

Prin urmare, eToro oferă o mare varietate de consilieri pentru comercianți, programe și date total transparente, astfel încât chiar și cel mai novice utilizator să poată crește în lumea tranzacțiilor. Este chiar foarte probabil să vedeți cursuri de tranzacționare în care puteți învăța de la cele mai elementare până la cele mai complexe.

În ceea ce privește profiturile, acestea sunt direct legate de experiența utilizatorului. Pe măsură ce utilizatorul se perfecționează și este motivat să învețe, încetul cu încetul, prin intermediul instrumentelor oferite de site, se pot realiza studii care să vă înmulțească exponențial câștigurile.

Adevărul este că, pentru a obține libertatea financiară în acest domeniu, este necesar să se investească nu numai bani, ci și timp. Profiturile pot fi gigantice, dar totul vine nu numai din efortul tău individual, pentru că vei avea nevoie de o platformă de încredere care îți va permite să te extinzi proporțional cu cunoștințele dobândite.

Prin urmare, alegerea unor site-uri de încredere care nu numai că permit tranzacții în Bitcoin (de asemenea, cumpărarea de acțiuni și alte criptomonede) devine imperativă. Dintre cele mai cunoscute, este indicat să vă rezumați la cele cu o reputație mai mult aprobată de comunitate, cum ar fi deja numitul și cunoscutul eToro. Securitate și profit fără escrocherii.