Bitcoin Cycle – Is het een zwendel? Test en reviews!

Bitcoin kreeg onlangs een opleving in zijn prijs. Na een lange tijd stil te hebben gestaan of weinig te hebben gevarieerd, zag Bitcoin zijn prijs omhoog schieten, waardoor het een investeringsmotief werd voor veel mensen wereldwijd.

Het probleem is dat wanneer iets levensvatbaar wordt voor investering, er meerdere mensen opstaan die de wens hebben om degenen die geïnteresseerd zijn in het nieuwe onderwerp op te lichten. Het probleem is dat er zo weinig opties zijn als het gaat om oplichting in het onderwerp Bitcoins, dat de oplichting goed georkestreerd moest worden: via de nieuwe zogenaamde „Trading Bot“, waaronder de bekende Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle ervaringen

Bitcoin Cycle ervaringen

Benefits of eToro

 • Bitcoin Cycle ervaringen 100% security
 • Bitcoin Cycle ervaringen Trade with 16 cryptocurrencies
 • Bitcoin Cycle ervaringen Return of only 100 euros
 • Bitcoin Cycle ervaringen CySEC regulated

More info

Inhalt

Wat is een Bitcoin Cycle Trading Bot?

Een trading Bot, zoals de naam al doet vermoeden, is een geautomatiseerd systeem, dat geprogrammeerd is om een bepaalde hoeveelheid taken automatisch uit te voeren zonder de noodzaak van toezicht of supervisie. Verschillende bots zijn geprogrammeerd om eenvoudige koop- en verkooptaken uit te voeren om winst te maken, maar Bitcoin Cycle biedt vele voordelen:

 • Voorspelling van hoogte- en dieptepunten rond de Bitcoin
 • Het vinden van lage prijzen om te kopen en hoge prijzen om te verkopen
 • Geautomatiseerd en ogenblikkelijk systeem
 • Ononderbroken winstrapportage
 • Duplicatie van kapitaal op dagelijkse basis

Het lijkt een verrassende zaak. Alleen al door ernaar te kijken, moeten we denken dat dit soort Bot een fortuin moet kosten. Welnu, het meest verrassende is dat het „gratis“ is en dat we het kunnen krijgen en beheren zonder enige ervaring. Het probleem: het hele ding is een fraude.

Werkt Bitcoin Cycle in het Engels?

Helaas, nee. Bitcoin Cycle heeft geen systeem van handelaren en het is economisch bewezen dat er geen manier is waarop een programma met zo’n nauwkeurigheid kan voorspellen.

Het heeft ook geen vast algoritme, geen geprogrammeerde richting, en geen verlieslimiet. Kortom, het programma stuurt gewoon signalen een na de ander willekeurig, en stuurt een valse winst verslag aan de eigenaar.

Dit betekent uiteindelijk dat Bitcoin Cycle geen echte beleggingssite is (in tegenstelling tot eToro), maar gewoon een nepapplicatie is die wordt gebruikt als masker voor een veel grotere fraudeoperatie.

Dus hoe werkt Bitcoin Cycle echt?

Bitcoin Cycle is een van de vele nep-apps die op het web zijn opgedoken. Een ervaren Bitcoin-handelaar kan gemakkelijk inzien dat het niet werkt als handelsmethode. Helaas is het doelwit anders: de mensen die net beginnen in deze wereld.

Voor een beginneling zonder handelservaring is het maken van duizenden euro’s winst ’s nachts iets dat erg in het oog springt, vooral als ze niets anders hoeven te doen dan investeren. Door gebruik te maken van de onwetendheid van de gebruiker, stuurt Bitcoin Cycle al deze gebruikers door naar hun pagina.

Zodra de gebruikers de pagina hebben betreden, begint de hele maskerade. Ten eerste zie je op hun homepage meestal een video van beroemde mensen die positief praten over de methode om Bitcoins te verdienen. Beroemde mensen zoals Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg, enz. Het zijn beroemdheden met enige beïnvloedingskracht, met de mogelijkheid om geldigheid te geven aan een opmerking. Wat velen negeren is dat, hoewel deze video’s waar zijn, we op geen enkel moment in dit alles de naam „Bitcoin Cycle“ kunnen zien vallen. De video zelf is een constructie om een gevoel van goedkeuring te geven van de massa.

Na dit, zijn er positieve commentaren van vele gebruikers, waar zij de miljonairswinsten beweren dat de toepassing hen heeft gegeven, terwijl sterk bevestigend alle voordelen het hen heeft gegeven om hun economische onafhankelijkheid te bereiken. De waarheid is dat al deze commentaren vals zijn en ontworpen om kracht te geven aan de zwendel. Uiteindelijk zullen we in staat zijn om beelden te zien met gelukkige mensen met veel geld, die op reis gaan, of het gevoel van geluk geven.

En hoe wordt de zwendel uitgevoerd?

Nadat Bitcoin Cycle al dit beeld heeft gegeven, wordt de gebruiker de mogelijkheid geboden om de applicatie gratis aan te schaffen. De app vereist echter een investeringsstorting. Deze storting moet gelijk zijn aan of groter zijn dan 250 euro.

De applicatie geeft aan dat de storting zal worden gebruikt om de investering in de munt te starten en hieruit de winst te halen, maar de realiteit is dat zodra de storting is betaald, het geld direct wordt overgemaakt naar de oplichters.

De applicatie zal doen alsof het werkt door het geven van valse prestatie gegevens als de gebruiker blijft blij met zijn investering. Dit zal de gebruiker aanzetten tot verdere investeringen van zijn kant, met beloften van meer winst. Alle stortingen worden naar de rekening van de oplichters gestuurd.

Is er een manier om uit de Bitcoin Cycle-zwendel te stappen als u er eenmaal in zit?

Helaas is het onmogelijk om volledig uit deze zwendel te stappen. Laten we niet vergeten dat, ook al geven de grafieken aan dat we winst maken, de waarheid is dat onze initiële investering weg is.

Bitcoin Cycle laat echter niet de kans voorbijgaan om ons meer geld te laten verliezen. Wanneer we besluiten om onze vermeende winst op te nemen (of zelfs in sommige gevallen, alleen het kapitaal op te nemen dat we hebben geïnvesteerd), zullen we verschillende promoties aangeboden krijgen die ons meer winst beloven zolang we het geld niet opnemen.

Vervolgens zullen er problemen zijn met het contact met de server of iets dergelijks. De waarheid is dat elke keer als we het geld gaan opnemen, er een eindeloos aantal excuses zal verschijnen.

De meeste gebruikers zullen zich tot de klantenservice wenden. Verrassend genoeg is de klantendienst een afdeling waar we tijdig en op een aangename manier zullen worden behandeld, waarbij men ons de schijn wil geven dat er aan ons probleem wordt gewerkt.

De situatie is echter hetzelfde. Ze zullen ons aanbiedingen doen en ons vertellen dat onze geldopname heeft plaatsgevonden. Het geld komt echter nooit meer in onze handen terug, en het meest gebruikelijke wat men doet is de bank de schuld geven.

Dus, hoe kan ik voorkomen dat ik in dit soort oplichting verzeild raak?

Laten we niet vergeten dat het direct aangaan van juridische geschillen met dit soort pagina’s, geen enkele zin heeft. De meeste wetgevingen van verschillende landen hebben niets dat online oplichting regelt. Veel minder als ze onofficiële makelaars zijn of nergens geregistreerd staan.

De meest gebruikelijke manier om niet in deze zwendel te trappen is dus preventie. Bepaalde tekenen kunnen ons tot de nodige conclusies brengen om te vermijden dat we door deze oplichting worden getroffen:

 • Beloftes van geld in ruil voor een geldelijke investering en geen tijdsinvestering
 • Onrealistische winst van de ene dag op de andere
 • Links leiden naar pagina’s met andere namen, die vervolgens storting vereisen
 • Opvattingen binnen uw hoofdpagina, totaal tegenovergesteld aan die gemaakt door de gemeenschap daarbuiten

Deze gegevens zal iedereen in staat stellen om een mogelijke nep-investering pagina te identificeren, en dus, vermijd teleurstelling met een methode van de winst zo opvallend als het kan de Bitcoin zijn.

eToro: De echte manier om Bitcoins te beleggen

Als u wilt zien hoe een succesvolle Bitcoin-handelssite echt werkt, kijk dan niet verder dan het bekende platform eToro.

Het genoemde platform is zo ontworpen dat ieder persoon een account kan aanmaken en er direct op kan inloggen, waarbij men zijn eigen investeringsmethode kan kiezen. Op geen enkel moment zal het platform een storting vereisen om zelf beleggingen te kunnen „initiëren“. Alle beleggingen worden geïnitieerd en gecontroleerd door elk van de verantwoordelijke gebruikers.

Dit kan veel mensen die geen ervaring hebben op dit gebied ontmoedigen: als je geen ervaring hebt zijn er zeker verliezen. Maar laten we niet vergeten dat eToro een op commissie gebaseerd platform is, het is in het belang van eToro dat gebruikers winst zien om hen handel te laten blijven drijven.

Daarom biedt eToro een grote verscheidenheid aan handelaar adviseurs, programma’s, en volledig transparante gegevens, zodat zelfs de meest beginnende gebruiker kan groeien in de wereld van de handel. Het is zelfs zeer waarschijnlijk om handelscursussen te zien waar u kunt leren van de meest elementaire tot de meest complexe.

Wat de winsten betreft, deze zijn direct gekoppeld aan de ervaring van de gebruiker. Naarmate de gebruiker verbetert en gemotiveerd is om te leren, beetje bij beetje door middel van de instrumenten die door de site worden aangeboden, kunt u studies uitvoeren die uw winsten exponentieel zullen vermenigvuldigen.

De waarheid is dat, om financiële vrijheid op dit gebied te bereiken, het noodzakelijk is om niet alleen geld, maar ook tijd te investeren. De winsten kunnen gigantisch zijn, maar alles komt niet alleen van uw individuele inspanning, omdat u een betrouwbaar platform nodig heeft dat u zal toestaan om evenredig met de verworven kennis uit te breiden.

Daarom wordt het kiezen van gerenommeerde sites die niet alleen transacties in Bitcoin toestaan (ook het kopen van aandelen en andere cryptocurrencies) absoluut noodzakelijk. Onder de meest bekende, is het raadzaam om vast te houden aan degenen met een reputatie meer onderschreven door de gemeenschap, zoals de reeds genoemde en bekende eToro. Veiligheid en winst zonder oplichting.