Bitcoin Cycle Norge – Er det en svindel? Test og anmeldelser!

Bitcoin fikk nylig en gjenoppblomstring i prisen. Etter å ha vært stillestående eller variert veldig lite over lang tid, så Bitcoin prisen skyrocket, og ble et investeringsmotiv for mange mennesker globalt. Problemet er at når noe blir levedyktig for investeringer, oppstår flere mennesker som ønsker å svindle de som er interessert i det nye emnet, problemet er at det å ha så få alternativer når det gjelder svindel i emnet Bitcoins, svindelen måtte være godt orkestrert: gjennom den nye såkalte „Trading Bot“, inkludert den velkjente Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle Erfaring

Bitcoin Cycle Erfaring

Fordeler med eToro

 • Bitcoin Cycle Erfaring 100% sikkerhet
 • Bitcoin Cycle Erfaring Handle med 16 kryptovalutaer
 • Bitcoin Cycle Erfaring Retur på bare 100 euro
 • Bitcoin Cycle Erfaring CySEC regulert

Mer informasjon

Inhalt

Hva er en Bitcoin Cycle Trading Bot?

En trading Bot, som navnet antyder, er et automatisert system, som er programmert til å utføre en viss mengde oppgaver automatisk uten behov for overvåking eller tilsyn. Flere roboter er programmert til å utføre enkle kjøps- og salgsoppgaver for å tjene penger, men Bitcoin Cycle har mange fordeler:

 • Prediksjon av høyder og nedturer rundt Bitcoin
 • Finne lave priser for kjøp og høye priser for salg
 • Automatisert og øyeblikkelig system
 • Kontinuerlig resultatrapportering
 • Kopiering av kapital på daglig basis

Det virker som en overraskende ting. Bare ved å se på det, må vi tenke at denne typen Bot må koste en formue. Vel, det mest overraskende er at det er „gratis“, og vi kan få det og administrere det uten erfaring. Problemet: det hele er svindel.

Fungerer Bitcoin Cycle? Er det alvor eller svindel/bluff?

Dessverre ikke. Bitcoin Cycle har ikke et system av handelsmenn, og det er økonomisk bevist at det ikke er noen måte et program kan forutsi med en slik nøyaktighet. Den har heller ingen angitt algoritme, ingen programmert retning og ingen tapsgrense. Kort sagt, programmet sender bare signaler etter hverandre tilfeldig, og sender en falsk fortjenesterapport til eieren. Dette ender med at Bitcoin Cycle ikke er et reelt investeringssted (i motsetning til eToro), men er ganske enkelt en falsk applikasjon som brukes som en maske for en mye større svindeloperasjon.

Så hvordan fungerer egentlig Bitcoin Cycle?

Bitcoin Cycle er en av de mange falske appene som har dukket opp på nettet. En erfaren Bitcoin-handelsbruker kan enkelt innse ineffektiviteten som en handelsmetode. Dessverre er målet annet: de menneskene som nettopp har begynt å komme seg inn i denne verdenen. For en nybegynner uten handelserfaring er det veldig iøynefallende å tjene tusenvis av euro over natten, spesielt hvis de ikke trenger å gjøre noe annet enn å investere. Ved å dra nytte av brukerens uvitenhet, omdirigerer Bitcoin Cycle alle disse brukerne til siden deres. Når du har fått brukerne til å gå inn på siden, begynner hele maskeraden. Først av alt, på hjemmesiden deres kan du vanligvis se en video av kjente mennesker som snakker positivt om metoden for å tjene Bitcoins. Kjente mennesker som Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg, etc. De er kjendiser med en eller annen influencermakt, med evnen til å gi gyldighet til en kommentar. Det mange ignorerer er at selv om disse videoene er sanne, kan vi ikke si navnet „Bitcoin Cycle“ på noe tidspunkt i løpet av dette. Selve videoen er en konstruksjon for å gi en følelse av godkjenning fra massene. Etter dette er det positive kommentarer fra mange brukere, der de hevder millionæroverskuddet som applikasjonen har gitt dem, mens de på det sterkeste bekrefter alle fordelene det har gitt dem for å nå sin økonomiske uavhengighet. Sannheten er at alle disse kommentarene er falske og designet for å gi svindelen styrke. Endelig vil vi kunne se bilder med glade mennesker med mye penger, å reise på tur eller gi følelsen av lykke.

Og hvordan svindelen utføres?

Etter at Bitcoin Cycle har gitt alt dette bildet, får brukeren muligheten til å kjøpe applikasjonen gratis. Appen krever imidlertid et depositum. Dette innskuddet må være lik eller større enn 250 euro. Søknaden indikerer at innskuddet vil bli brukt til å starte investeringen i valutaen og fra dette få fortjenesten, men realiteten er at når innskuddet er betalt, blir pengene overført direkte til svindlerne. Søknaden vil late som om den fungerer ved å gi falske ytelsesdata da brukeren fortsatt er fornøyd med investeringen. Dette vil incitamente brukeren til å investere videre fra sin side, med løfter om mer fortjeneste. Alle innskudd blir sendt til svindlerkontoen.

Er det en måte å komme seg ut av Bitcoin Cycle-svindelen når du er inne?

Dessverre er det umulig å komme seg ut av denne svindelen helt. La oss huske at selv om diagrammene indikerer at vi tjener, er sannheten at den første investeringen vår er borte. Imidlertid savner Bitcoin Cycle ikke muligheten til å få oss til å tape mer penger. Når vi bestemmer oss for å ta ut vår antatte fortjeneste (eller til og med i noen tilfeller ta ut bare kapitalen vi har investert), vil vi bli tilbudt flere kampanjer som lover oss mer fortjeneste så lenge vi ikke tar ut pengene. Etter dette vil det være problemer med kontakt med serveren eller lignende. Sannheten er at hver gang vi går for å ta ut pengene, vil det komme et uendelig antall unnskyldninger. De fleste brukere vil henvende seg til kundesupport. Overraskende nok er kundeservice en avdeling der vi vil bli behandlet i tide og behagelig, og prøver å gi oss inntrykk av å jobbe med problemet vårt. Situasjonen er imidlertid den samme. De vil tilby oss avtaler og fortelle oss at uttaket vårt er gjort. Pengene vil imidlertid aldri komme tilbake til våre hender, og den vanligste tingen å gjøre er å skylde på banken.

Så hvordan kan jeg unngå å komme inn i denne typen svindel?

La oss huske at det ikke gir noen mening å inngå juridiske tvister direkte med denne typen sider. De fleste lovgivninger i forskjellige land har ikke noe som regulerer svindel på nettet. Mye mindre hvis de er uoffisielle meglere eller ikke er registrert hvor som helst. Dermed er den vanligste måten å unngå å falle inn i disse svindlene forebygging. Visse tegn kan få oss til å trekke de nødvendige konklusjonene for å unngå å bli påvirket av disse svindelene:

 • Løfter om penger i bytte mot en monetær investering og ingen investering av tid
 • Urealistisk overskudd over natten
 • Lenker viderekobler til sider med forskjellige navn, som senere krever innskudd
 • Meninger på hovedsiden din, helt motsatt av de som er gjort av samfunnet utenfor den

Disse dataene vil tillate hvem som helst å identifisere en mulig falsk investeringsside, og dermed unngå skuffelse med en gevinstmetode så slående som det kan være Bitcoin.

eToro: Den virkelige måten å investere Bitcoins på

Hvis du vil se hvordan et vellykket Bitcoin-handelssted virkelig fungerer, se ikke lenger enn den velkjente plattformen eToro. Nevnte plattform er utformet slik at hver person kan opprette en konto og logge på direkte til den, ved å velge sin egen investeringsmetode. På ingen tid vil plattformen kreve et innskudd for å kunne „initiere investeringer“ alene. Alle investeringer initieres og overvåkes av hver av de ansvarlige brukerne. Dette kan motvirke mange mennesker som ikke har erfaring innen dette feltet: hvis du ikke har erfaring, vil det sikkert være tap. Men la oss huske at eToro er en kommisjonsbasert plattform, det er i eToros interesse at brukerne ser fortjeneste for å holde dem i handel. Derfor tilbyr eToro et bredt utvalg av handelsrådgivere, programmer og helt gjennomsiktige data, slik at selv den mest nybegynnere kan vokse i handelsverdenen. Det er til og med ganske sannsynlig å se handelskurs der du kan lære fra det mest grunnleggende til det mest komplekse. Når det gjelder fortjeneste, er de direkte knyttet til brukerens opplevelse. Etter hvert som brukeren forbedrer seg og er motivert for å lære, litt etter litt gjennom verktøyene som tilbys på nettstedet, kan du utføre studier som vil multiplisere inntektene dine eksponentielt. Sannheten er at for å oppnå økonomisk frihet på dette området er det nødvendig å investere ikke bare penger, men også tid. Overskudd kan være gigantiske, men alt kommer ikke bare fra din individuelle innsats, fordi du trenger en pålitelig plattform som vil tillate deg å utvide proporsjonalt med den tilegnede kunnskapen. Derfor er det viktig å velge anerkjente nettsteder som ikke bare tillater transaksjoner i Bitcoin (også å kjøpe aksjer og andre kryptovalutaer). Blant de mest kjente, anbefales det å holde seg til de med et rykte som er mer godkjent av samfunnet, for eksempel den allerede navngitte og kjente eToro. Sikkerhet og fortjeneste uten svindel.