Bitcoin Cycle Bluff – Är det en bedrägeri eller fungerar det?

Bitcoin har nyligen fått ett uppsving i sitt pris. Efter att ha stått stilla eller varierat väldigt lite under en lång tid såg Bitcoin sitt pris skjuta i höjden och blev ett investeringsmotiv för många människor globalt.

Problemet är att när något blir livskraftigt för investering, uppstår flera personer vars önskan är att bedra de som är intresserade av det nya ämnet, problemet är att med så få alternativ när det gäller bluff i ämnet Bitcoins, måste bedrägeriet vara väl orkestrerat: genom den nya så kallade „Trading Bot“, inklusive den välkända Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle bluff

Bitcoin Cycle bluff

Fördelar med eToro

 • Bitcoin Cycle bluff 100% säkerhet
 • Bitcoin Cycle bluff Handla med 16 kryptovalutor
 • Bitcoin Cycle bluff Retur på endast 100 euro
 • Bitcoin Cycle bluff CySEC reglerad

Mer info
75 % av kontona för privata investerare förlorar pengar

Inhalt

Vad är en Bitcoin Cycle Trading Bot?

En trading Bot är, som namnet antyder, ett automatiserat system som är programmerat för att utföra en viss mängd uppgifter automatiskt utan behov av övervakning eller tillsyn. Flera botar är programmerade för att utföra enkla köp- och försäljningsuppgifter för att göra en vinst, men Bitcoin Cycle erbjuder många fördelar:

 • Förutsägelse av toppar och dalar runt Bitcoin
 • Finnande av låga priser för köp och höga priser för försäljning
 • Automatiserat och ögonblickligt system
 • Kontinuerlig vinstrapportering
 • Duplicering av kapital på daglig basis

Det verkar vara en överraskande sak. Bara genom att titta på det måste vi tänka att den här typen av Bot måste kosta en förmögenhet. Tja, det mest överraskande är att den är „gratis“ och vi kan få den och hantera den utan någon erfarenhet. Problemet: det hela är ett bedrägeri.

Fungerar Bitcoin Cycle? Är det allvarligt eller Falskt?

Tyvärr inte. Bitcoin Cycle har inte ett system av handlare och det är ekonomiskt bevisat att det inte finns något sätt för ett program att förutsäga med sådan noggrannhet.

Det har heller ingen fastställd algoritm, ingen programmerad riktning och ingen förlustgräns. Kort sagt skickar programmet bara signaler efter varandra slumpmässigt och skickar en falsk vinstrapport till sin ägare.

Detta slutar med att Bitcoin Cycle inte är en riktig investeringssajt (till skillnad från eToro), utan är helt enkelt ett falskt program som används som en mask för en mycket större bedrägeriverksamhet.

Så hur fungerar Bitcoin Cycle egentligen?

Bitcoin Cycle är en av de många falska appar som har dykt upp på nätet. En erfaren Bitcoin-handelsanvändare kan lätt inse dess ineffektivitet som handelsmetod. Dessvärre är dess målgrupp en annan: de människor som precis har börjat komma in i den här världen.

För en nybörjare utan erfarenhet av handel är det väldigt uppseendeväckande att göra tusentals euro i vinst över en natt, särskilt om de inte behöver göra något annat än att investera. Genom att dra nytta av användarens okunnighet omdirigerar Bitcoin Cycle alla dessa användare till deras sida.

När de väl har fått användarna att gå in på sidan börjar hela maskeraden. Först och främst kan man på deras hemsida vanligtvis se en video med kända personer som talar positivt om metoden för att tjäna Bitcoins. Berömda personer som Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg osv. De är kändisar med en viss påverkanskraft, med förmågan att ge en kommentar giltighet. Vad många ignorerar är att även om dessa videor är sanna, kan vi inte vid något tillfälle under hela detta se säga namnet „Bitcoin Cycle“. Videon i sig är en konstruktion för att ge en känsla av godkännande från massorna.

Efter detta finns det positiva kommentarer från många användare, där de hävdar de miljonärsvinster som applikationen har gett dem, samtidigt som de starkt bekräftar alla fördelar som den har gett dem för att nå sitt ekonomiska oberoende. Sanningen är att alla dessa kommentarer är falska och utformade för att ge styrka åt bluffen. Slutligen kommer vi att kunna se bilder med lyckliga människor med mycket pengar, som åker på en resa eller ger en känsla av lycka.

Och hur bedrägeriet genomförs?

Efter att Bitcoin Cycle har gett all denna bild erbjuds användaren möjligheten att köpa programmet gratis. Appen kräver dock en investeringsinsättning. Denna insättning måste vara lika med eller större än 250 euro.

Applikationen anger att insättningen kommer att användas för att starta investeringen i valutan och därifrån få vinsterna, men verkligheten är att när insättningen är betald överförs pengarna direkt till bedragarna.

Applikationen kommer att låtsas fungera genom att ge falska prestandadata då användaren förblir nöjd med sin investering. Detta kommer att sporra användaren till ytterligare investeringar från deras sida, med löften om större vinster. Alla insättningar skickas till bedragarnas konto.

finns det ett sätt att ta sig ur Bitcoin Cycle-bedrägeriet när man väl är med?

Tyvärr är det omöjligt att ta sig ur denna bluff helt och hållet. Låt oss komma ihåg att även om diagrammen visar att vi gör en vinst är sanningen att vår ursprungliga investering är borta.

Bitcoin Cycle missar dock inte möjligheten att få oss att förlora mer pengar. När vi bestämmer oss för att ta ut våra förmodade vinster (eller till och med i vissa fall bara ta ut det kapital vi har investerat) erbjuds vi flera kampanjer som lovar oss mer vinster så länge vi inte tar ut pengarna.

Efter detta kommer det att uppstå problem med kontakten med servern eller liknande. Sanningen är att varje gång vi ska ta ut pengarna kommer ett oändligt antal ursäkter att dyka upp.

De flesta användare kommer att vända sig till kundsupport. Överraskande nog är kundtjänsten en avdelning där vi kommer att behandlas i tid och på ett trevligt sätt, och där man försöker ge oss intryck av att arbeta med vårt problem.

Situationen är dock densamma. De kommer att erbjuda oss erbjudanden och tala om för oss att vårt uttag har gjorts. Pengarna kommer dock aldrig tillbaka till oss, och det vanligaste är att skylla på banken.

Så, hur kan jag undvika att hamna i den här typen av bedrägerier?

Låt oss komma ihåg att det är helt meningslöst att gå in i rättsliga tvister direkt med den här typen av sidor. De flesta lagstiftningar i olika länder har inget som reglerar bedrägerier på nätet. Ännu mindre om de är inofficiella mäklare eller inte är registrerade någonstans.

Det vanligaste sättet att undvika att hamna i dessa bedrägerier är alltså att förebygga. Vissa tecken kan få oss att dra de nödvändiga slutsatserna för att undvika att drabbas av dessa bedrägerier:

 • Löften om pengar i utbyte mot en monetär investering och ingen investering av tid
 • Orealistiska vinster över en natt
 • Länkar som leder vidare till sidor med andra namn, som sedan kräver insättning
 • Åsikter inne på din huvudsida, helt motsatta till dem som samhället framför utanför den

Dessa uppgifter gör det möjligt för vem som helst att identifiera en eventuell falsk investeringssida, och därmed undvika besvikelse med en vinstmetod som är så slående som den kan vara Bitcoin.

eToro: Det riktiga sättet att investera Bitcoins

Om du vill se hur en framgångsrik Bitcoin-handelssida verkligen fungerar, behöver du inte leta längre än till den välkända plattformen eToro.

Den nämnda plattformen är utformad så att varje person kan skapa ett konto och logga in direkt på den och välja sin egen investeringsmetod. Plattformen kommer inte vid något tillfälle att kräva en insättning för att kunna „initiera investeringar“ på egen hand. Alla investeringar initieras och övervakas av var och en av de ansvariga användarna.

Detta kan avskräcka många människor som inte har erfarenhet på detta område: om man inte har erfarenhet kommer det garanterat att uppstå förluster. Men låt oss komma ihåg att eToro är en kommissionsbaserad plattform och att det ligger i eToros intresse att användarna ser vinster för att få dem att fortsätta handla.

Därför erbjuder eToro ett brett utbud av handelsrådgivare, program och helt transparenta data så att även den mest nybörjare användaren kan växa i handelsvärlden. Det är till och med ganska troligt att man ser handelskurser där man kan lära sig från det mest grundläggande till det mest komplexa.

När det gäller vinster är de direkt kopplade till användarens erfarenhet. I takt med att användaren förbättrar sig och är motiverad att lära sig, kan du lite efter lite genom de verktyg som webbplatsen erbjuder utföra studier som kommer att mångdubbla dina vinster exponentiellt.

Sanningen är att för att uppnå ekonomisk frihet på detta område är det nödvändigt att investera inte bara pengar utan också tid. Vinsterna kan vara gigantiska, men allt kommer inte bara från din individuella ansträngning, eftersom du behöver en pålitlig plattform som gör att du kan expandera proportionellt till den kunskap som förvärvats.

Därför blir det absolut nödvändigt att välja välrenommerade webbplatser som inte bara tillåter transaktioner i Bitcoin (även köp av aktier och andra kryptovalutor). Bland de mest kända är det lämpligt att hålla sig till dem med ett rykte som är mer godkänt av samhället, som det redan nämnda och kända eToro. Säkerhet och vinst utan bedrägerier.