Bitcoin Cycle Anmeldelse & Erfaringer – Svindel & fup?

Bitcoin fik for nylig en genopblussen i sin pris. Efter at have været stagnerende eller varierende meget lidt i lang tid, så Bitcoin sin pris skyrocket, og blev et investeringsmotiv for mange mennesker globalt set.

Problemet er, at når noget bliver levedygtigt for investering, opstår flere mennesker, hvis ønske er at bedrage dem, der er interesseret i det nye emne, problemet er, at have så få muligheder, når det kommer til fidus i emnet Bitcoins, svindel skulle være godt orkestreret: gennem den nye såkaldte „Trading Bot“, herunder den velkendte Bitcoin Cycle.

Bitcoin Cycle Anmeldelse

Bitcoin Cycle Anmeldelse

Fordele ved eToro

 • Bitcoin Cycle Anmeldelse 100% sikkerhed
 • Bitcoin Cycle Anmeldelse Handel med 16 kryptovalutaer
 • Bitcoin Cycle Anmeldelse Retur på kun 100 euro
 • Bitcoin Cycle Anmeldelse CySEC-reguleret

Mere info

Inhalt

Hvad er en Bitcoin Cycle Trading Bot?

En trading Bot, som navnet antyder, er et automatiseret system, som er programmeret til at udføre en vis mængde opgaver automatisk uden behov for overvågning eller tilsyn. Flere bots er programmeret til at udføre simple købs- og salgsopgaver for at opnå en fortjeneste, men Bitcoin Cycle tilbyder mange fordele:

 • Forudsigelse af højder og lavder omkring Bitcoin
 • Finding af lave priser til køb og høje priser til salg
 • Automatiseret og øjeblikkeligt system
 • Kontinuerlig overskudsrapportering
 • Duplikering af kapital på daglig basis

Det virker som en overraskende ting. Bare ved at se på det, må vi tænke, at denne type Bot må koste en formue. Nå, men det mest overraskende er, at det er „gratis“, og vi kan få det og administrere det uden nogen erfaring. Problemet: det hele er svindel.

Funktionerer Bitcoin Cycle? Svindel eller seriøse?

Desværre, nej. Bitcoin Cycle har ikke et system af handlende, og det er økonomisk bevist, at der ikke er nogen måde et program kan forudsige med en sådan nøjagtighed.

Det har heller ingen fast algoritme, ingen programmeret retning og ingen tabsgrænse. Kort sagt sender programmet bare signaler efter hinanden tilfældigt og sender en falsk profitrapport til sin ejer.

Dette ender med at betyde, at Bitcoin Cycle ikke er et rigtigt investeringssite (i modsætning til eToro), men blot er et falsk program, der bruges som maske for en meget større svindeloperation.

Så hvordan fungerer Bitcoin Cycle egentlig?

Bitcoin Cycle er en af de mange falske apps, der er dukket op på nettet. En erfaren Bitcoin-handelsbruger kan nemt indse dens ineffektivitet som handelsmetode. Desværre er dens målgruppe en anden: de mennesker, der lige er begyndt at komme ind i denne verden.

For en nybegynder uden handelserfaring er det at få tusindvis af euro i overskud natten over noget, der er meget iøjnefaldende, især hvis de ikke behøver at gøre andet end at investere. Ved at udnytte brugerens uvidenhed omdirigerer Bitcoin Cycle alle disse brugere til deres side.

Når de først har fået brugerne til at gå ind på siden, begynder hele maskeraden. Først og fremmest kan man på deres hjemmeside normalt se en video med kendte personer, der taler positivt om metoden til at tjene Bitcoins. Berømte personer som Gordon Ramsey, Mark Zuckenberg osv. De er berømtheder med en vis indflydelseskraft, med evnen til at give gyldighed til en kommentar. Hvad mange ignorerer er, at selv om disse videoer er sande, kan vi på intet tidspunkt i løbet af dette, kan vi se sige navnet „Bitcoin Cycle“. Selve videoen er en konstruktion for at give en følelse af godkendelse fra masserne.

Efter dette er der positive kommentarer fra mange brugere, hvor de hævder de milliongevinster, som applikationen har givet dem, samtidig med at de kraftigt bekræfter alle de fordele, som den har givet dem for at nå deres økonomiske uafhængighed. Sandheden er, at alle disse kommentarer er falske og designet til at give styrke til svindelnummeret. Endelig vil vi kunne se billeder med glade mennesker med mange penge, der tager på en rejse eller giver en følelse af lykke.

Og hvordan svindelnummeret udføres?

Når Bitcoin Cycle har givet alt dette billede, får brugeren mulighed for at købe applikationen gratis. Appen kræver dog et investeringsindskud. Dette depositum skal være lig med eller større end 250 euro.

Applikationen angiver, at indskuddet vil blive brugt til at starte investeringen i valutaen og herfra få overskuddet, men virkeligheden er, at når indskuddet er betalt, bliver pengene overført direkte til svindlerne.

Applikationen vil foregive at virke ved at give falske præstationsdata, da brugeren forbliver tilfreds med sin investering. Dette vil tilskynde brugeren til yderligere investeringer fra deres side med løfter om mere overskud. Alle indbetalinger sendes til svindlernes konto.

Er der en måde at komme ud af Bitcoin Cycle svindelnummeret på, når man først er med?

Desværre er det umuligt at komme helt ud af dette svindelnummer. Lad os huske, at selvom diagrammerne viser, at vi laver en fortjeneste, er sandheden, at vores oprindelige investering er væk.

Bitcoin Cycle går dog ikke glip af muligheden for at få os til at tabe flere penge. Når vi beslutter os for at hæve vores formodede overskud (eller endda i nogle tilfælde kun hæve den kapital, vi har investeret), vil vi blive tilbudt flere kampagner, som lover os mere overskud, så længe vi ikke hæver pengene.

Efter dette vil der opstå problemer med kontakt med serveren eller lignende. Sandheden er, at hver gang vi vil hæve pengene, vil der dukke et uendeligt antal undskyldninger op.

De fleste brugere vil henvende sig til kundesupport. Overraskende nok er kundeservice en afdeling, hvor vi vil blive behandlet på en rettidig og behagelig måde, der søger at give os udseendet af at arbejde på vores problem.

Situationen er dog den samme. De vil tilbyde os tilbud og fortælle os, at vores udbetaling er blevet foretaget. Pengene kommer dog aldrig tilbage til os, og det mest almindelige er at give banken skylden.

Så, hvordan kan jeg undgå at komme ind i denne form for svindel?

Lad os huske, at det ikke giver nogen som helst mening at indgå i juridiske tvister direkte med denne type sider. De fleste af de forskellige landes lovgivninger har ikke noget, der regulerer online svindelnumre. Meget mindre hvis de er uofficielle mæglere eller ikke er registreret nogen steder.

Derfor er den mest almindelige måde at undgå at falde i disse svindelnumre på, at forebygge. Visse tegn kan få os til at drage de nødvendige konklusioner for at undgå at blive ramt af disse svindelnumre:

 • Løfter om penge til gengæld for en monetær investering og ingen investering af tid
 • Urealistiske overskud fra den ene dag til den anden
 • Links omdirigerer til sider med andre navne, som efterfølgende kræver indbetaling
 • Opfattelser inde på din hovedside, der er helt modsat de holdninger, som fællesskabet har givet udtryk for uden for den

Disse data vil gøre det muligt for enhver at identificere en mulig falsk investeringsside, og dermed undgå skuffelse med en metode til gevinst så slående som det kan være Bitcoin.

eToro: Den rigtige måde at investere Bitcoins på

Hvis du vil se, hvordan en succesfuld Bitcoin-handelsside virkelig fungerer, skal du ikke kigge længere end til den kendte platform eToro.

Den omtalte platform er designet således, at enhver person kan oprette en konto og logge direkte ind på den og vælge sin egen investeringsmetode. Platformen vil på intet tidspunkt kræve et indskud for at kunne „igangsætte investeringer“ på egen hånd. Alle investeringer iværksættes og overvåges af hver enkelt ansvarlig bruger.

Dette kan afskrække mange mennesker, der ikke har erfaring på dette område: Hvis man ikke har erfaring, vil der uvægerligt være tab. Men lad os huske, at eToro er en kommissionsbaseret platform, og det er i eToros interesse, at brugerne ser overskud for at holde dem til at handle.

Derfor tilbyder eToro en bred vifte af erhvervsrådgivere, programmer og helt gennemsigtige data, så selv den mest nybegynder bruger kan vokse i handelsverdenen. Det er endda ret sandsynligt at se handelskurser, hvor du kan lære fra det mest grundlæggende til det mest komplekse.

Hvad angår overskud, er de direkte forbundet med brugerens erfaring. Efterhånden som brugeren forbedrer sig og er motiveret til at lære, kan du lidt efter lidt gennem de værktøjer, der tilbydes af webstedet, udføre undersøgelser, der vil mangedoble din indtjening eksponentielt.

Sandheden er, at for at opnå økonomisk frihed på dette område er det nødvendigt at investere ikke kun penge, men også tid. Fortjenesten kan være gigantisk, men alt kommer ikke kun fra din individuelle indsats, fordi du har brug for en pålidelig platform, der giver dig mulighed for at udvide proportionalt med den erhvervede viden.

Derfor bliver det bydende nødvendigt at vælge velrenommerede websteder, der ikke kun tillader transaktioner i Bitcoin (også køb af aktier og andre kryptovalutaer). Blandt de mest kendte er det tilrådeligt at holde sig til dem med et omdømme, der er mere godkendt af fællesskabet, såsom det allerede nævnte og kendte eToro. Sikkerhed og profit uden svindel.