Bitcoin Fast Profit Anmeldelse & Erfaringer – Svindel & fup?

Bitcoin Fast Profit AnmeldelseBitcoin er ikke længere et emne, der kun følges af computerkyndige. I begyndelsen var det en slags skabt valuta (den første af sin slags), som havde en fiktiv værdi, men et enormt potentiale. I dag er det en virtuel valuta, hvis værdi tiltrækker enhver investor, fordi den ud over at være ret stabil og ikke kollapser uden varsel, har den tendens til altid at være med en tendens til at stige i pris.

Hertil kommer, at konceptet Bitcoin medfører fordele, der er yderst attraktive for alle, der ønsker at drive forretning eller tjene penge uden at skulle retfærdiggøre deres indkomst:

 • Den cirkulerer ikke gennem landenes banker, hvilket fritager den for enhver form for gebyr eller skat
 • Den er verdensomspændende: du kan gøre forretninger med alle lande med denne valuta
 • Den er fuldstændig hemmelig, da ingen brugerdata gemmes
 • Den er umulig at forfalske på grund af dens konstruktion

Bitcoin Fast Profit Anmeldelse

Bitcoin Fast Profit Anmeldelse

Fordele ved at handle med eToro

 • Bitcoin Fast Profit Anmeldelse 100% sikkerhed
 • Bitcoin Fast Profit Anmeldelse Handel med 16 kryptovalutaer
 • Bitcoin Fast Profit Anmeldelse Kun 100 euro udbetaling
 • Bitcoin Fast Profit Anmeldelse Reguleret af CySEC

Mere information

Disse egenskaber har imidlertid ikke gjort den mindre modtagelig for et af de største onder i enhver økonomi: svindel. Ved at udnytte det faktum, at kendskabet til dette emne for det meste er begrænset, har flere personer forsøgt at skabe programmer, der har til formål at udnytte denne mangel på viden og udføre massiv svindel med alle nyankomne, der er interesseret i denne type investering.

Legitime investerings- og indtjeningssider (som f.eks. eToro) er normalt den mest pålidelige måde at komme i gang i denne verden på. Men mange mennesker, der ikke ønsker at investere tid og blive chikaneret af falske oplysninger fra internettet, foretrækker alternative metoder, blandt dem det berømte tilfælde af Bitcoin Fast Profit.

Inhalt

Hvad er Bitcoin Fast Profit? – Den nye fidus for uerfarne brugere

Bitcoin Fast Profit er alt, hvad enhver uerfaren bruger på handelsmarkedet kunne ønske sig: et program designet til at erstatte mægleren med en automatisk robot, der har 99,4% chance for forebyggelse, når det kommer til profit på nettet.

Bitcoin Fast Profit Anmeldelse

Denne Robot hævder at være i stand til at mangedoble de investerede penge af enhver bruger og nå en fortjeneste på 13.000 euro, på bare 24 timer. For at gøre dette skal brugeren foretage en minimumsinvestering og lade robotten gøre alt.

Den mest overraskende ting: robotten er 100% gratis. Enhver, der hører denne mulighed, føler sig kaldet til at udføre mindst en testkørsel af programmet, som ender med at snyde. Bitcoin Fast Profit, er ikke et program, ikke en applikation; det er en konstruktion af løgne, skabt for at opretholde et kontinuerligt svindelnummer over tid.

Hvordan virker Bitcoin Fast Profit? – Før, nu og efter

Bitcoin Fast Profit er ikke den første af sin slags, og det bliver heller ikke den sidste. Denne type svindel har eksisteret i et stykke tid nu, hvor dens ry har gjort ondt på utallige navne, så de søger konstant at ændre dem. Denne fidus er kendt som „genbrugsfidus“.

Genbrugsfidusen har nogle klare og tydelige kendetegn:

 • Der vælges et specifikt navn til at indlede svindelnummeret. Svindleren skaber en hel kontekst omkring det (historie, funktionalitet, webside, fællesskab osv.)
 • Svindleren skaber en hel kontekst omkring det (historie, funktionalitet, websted, fællesskab osv.)
 • Svindelen lanceres i stor skala og fanger tusindvis af brugere i sin drift
 • Svindleren bliver rig på bekostning af at miste sin skabelses omdømme. Den eneste begunstigede er den
 • Siden mister alle sine tilhængere og kommer i miskredit
 • Indholdet af svindlen genbruges: navne, nogle fotos, kommentarer og websiden ændres. Et falsk fællesskab genskabes, og man starter fra bunden

Kort sagt vil svindleren konstant tjene penge ved igen og igen at genbruge det samme indhold fra tidligere velrenommerede svindelsider.

Bitcoin Fast Profit Anmeldelse

Hvordan fidusen fungerer i sin helhed

Dette svindelnummer er primært designet til at fange uerfarne Bitcoin-brugere, da det er blevet så populært, at kun få erfarne Bitcoin-brugere risikerer at falde for det. De, der allerede er bekendt med denne type svindel, foretrækker at arbejde med websteder som eToro: et sikkert, let og hurtigt at bruge websted.

Svindlen starter med placeringen af flere reklamebannere. Disse bannere findes almindeligvis på forskellige sider, hvor de hurtigt reklamerer for de overskud, der kan opnås med denne metode. Det sjove er, at disse bannere normalt er opkaldt efter et andet program: Man skal huske, at dette er et genbrugsfupnummer, og det bruger allerede oprettet indhold for at holde sig kørende.

Enhver person og bruger, der klikker direkte på Bitcoin Fast Profit-bannere (eller en af dens varianter), vil blive dirigeret til dens centrale side. På denne side vil vi blive transporteret til en ideel verden, fiktivt formet af vindere af applikationen, som er blevet millionærer over natten.

Siden har en masse feedback fra folk, der har vundet op til 13.000 dollars på en enkelt nat, og certificeringer fra forskellige brugere i form af indhold. Herunder kan du se billedgallerier med folk, der rejser verden rundt, luksusbiler eller lignende.

Du vil endda se en video, hvor en mand fortæller om alle de overskud, han har lavet med Bitcoin Fast Profit, og hvordan hans konstante indtjening har gjort ham velstående. Derudover vil du se videoer med berømtheder, der taler positivt om Bitcoin og Bitcoin-indtjeningsmetoder (interessant nok nævner de aldrig Bitcoin Fast Profit).

I sig selv er siden en total facade for en lyssky fidusvirksomhed.

Og hvad er beviserne for svindel?

Når vi er kommet til denne side, er det her vi kan se beviserne for svindelnummeret. Siden kræver et indledende indskud på 250 euro for at sætte din ansøgning i gang, og efter at det er betalt, begynder den at lancere forskellige rapporter, hvor indtjeningen annonceres.

I første omgang ser alt ud til at gå perfekt, faktisk bliver mange brugere begejstrede, når de visuelt kan opfatte deres indtjening. Men den næste dag begynder der at opstå komplikationer. I tilfælde af at en bruger ønsker at hæve sine gevinster, bliver det praktisk talt umuligt at kontrollere dem.

Webstedet begynder at præsentere fejl ved udbetaling af pengene, og kundeservice forsøger at tilbyde andre løsninger og pakker, så de kan foretage flere investeringer. Sandheden er, at de ønsker, at brugeren skal efterlade så mange penge, som de kan tage, lige før de holder op med at svare eller simpelthen sletter brugerens konto. I nogle tilfælde giver de banken skylden for udbetalingen og viser falske dokumenter, der viser, at udbetalingen er foretaget, men at banken ikke behandler den.

Hele systemet er lavet, så svindleren modtager indbetalingen på 250 euro (og eventuelle yderligere indbetalinger) direkte på sin bankkonto, og brugeren skubbes til side og efterlades helt uden overskud.

Hvordan kan jeg undgå disse svindelnumre?

Juridiske metoder kan, selv om de er effektive, ikke gøre meget for at få pengene tilbage i dine hænder. Mange lande har ikke lovgivning på området, så den vigtigste løsning for at undgå at miste penge er ganske enkelt at lade være med at gennemføre denne type transaktioner. De sider, der har visse karakteristika, er dem, der almindeligvis udfører denne type svindel:

 • De har ikke data fra lovlige mæglere
 • De har ikke et omdømme, der går i overensstemmelse med det, som deres sider hævder at have
 • De tilbyder overnight overskud på tusindvis af euro eller dollars
 • De har ikke gode online anmeldelser
 • Deres viderestillinger fører til sider med forskellige navne
 • De kræver et depositum og udfører alt på en automatiseret måde

Den bedste idé, når man investerer, er ikke at lede efter en mirakel-app, da det har vist sig umuligt at skabe en sådan præcist. Det er bedst at kigge efter pålidelige og velrenommerede platforme, der er solide i tusindvis af investorers øjne, med beviste afkast.

Investeringssider som eToro tilbyder brugerne alt, hvad de har brug for. Det er sikkert, at dit overskud vil blive gemt og være tilgængeligt til udbetaling, når du ønsker at udbetale det.

Den oprindelige investering er hvad du ønsker, og platformen sørger for at give dig alle de tilgængelige data for at kunne generere overskud fra denne investering. eToro, som er et pålideligt websted, der tjener sit overskud fra små kommissioner pr. transaktion, søger at gøre hver enkelt bruger så rentabel som muligt, så det tilbyder mange muligheder for dem inden for dets platform:

 • Differente typer investeringer, der ikke kun fokuserer på Bitcoin (aktier, aktiemarked, kryptovalutaer osv.)
 • Venligt fællesskab, der er villigt til at hjælpe nybegyndere
 • Striks system på brugere, der søger at drage fordel af andre
 • Transparente data til at studere væksten i enhver investering
 • Seriousness på betalingstidspunktet, ingen undskyldninger eller forsinkelser
 • Kurser af forskellige typer, fra grundlæggende, til erfarne brugere

eToro vil se efter hver bruger til konstant at gentage transaktioner og er klar over, at det for dette er nødvendigt for brugeren at opfatte høje overskud i disse metoder. Derfor arbejder eToro i symbiose med hvert enkelt af sine medlemmer på sitet for sammen at opnå en eksponentiel fortjeneste.