Bitcoin Tijdperk – Het is een zwendel, test en meningen!

De Ervaring Bitcoin EraNu zijn cryptocurrencies, zoals Bitcoin, een middel geworden om virtueel diensten of producten te kopen, dus worden ze beschouwd als een valuta, alleen werken ze anders dan de valuta die we kennen.

Omdat deze virtuele munteenheid snel populair is geworden, denken sommige mensen dat ze er geld mee kunnen verdienen, maar de meesten hebben geen idee hoe ze dat moeten doen, dus wenden ze zich tot sommige „wonder“ websites die persoonlijk advies beloven dat elke investering zal vermenigvuldigen, omdat, blijkbaar, hun expertise u winst zal garanderen.

Als u op het internet zoekt naar software die u helpt alles te weten te komen over bitcoin en die zijn diensten gratis aanbiedt, zult u duizenden deskundige virtuele handelssites vinden die beloven u in zeer korte tijd rijk te maken, u hoeft alleen maar op hun processen te vertrouwen en heel weinig te wachten om te genieten van de rijkdom die ze voor u zullen genereren.

Zo verschijnen apps als Bitcoin Era, die beloven u in een mum van tijd rijk te maken en uw inkomen te vermenigvuldigen, zonder risico en met zichtbare resultaten in ten minste 24 uur. Het enige wat u hoeft te doen is u gratis aanmelden en dit systeem uitproberen om deel uit te maken van Era’s „miljonairsclub“.

De Ervaring Bitcoin Era

De Ervaring Bitcoin Era

Voordelen van eToro

  • 100% veiligheid
  • Verhandel 16 cryptocurrencies
  • Retournering van slechts €100
  • CySEC gereguleerd

Meer info

Voor velen kan dit erg verleidelijk lijken, maar dat is precies hoe oplichterij eruit ziet, en het zijn precies zulke sites waar je voor moet oppassen. De mening van mensen is belangrijk en er moet rekening mee worden gehouden als het gaat om het verkrijgen van informatie over een dergelijke site, en de recensies over Bitcoin Era zijn helemaal niet veelbelovend.

Om deze reden en vele andere die u hieronder zult zien, raad ik altijd gereguleerde en volledig veilige websites aan die geen storting vereisen om te beginnen met handelen en u helpen te investeren in Bitcoins.

eToro is een veilig platform om in bitcoin te beleggen en leert u bovenal wat u moet weten voordat u veilig gaat handelen.

Maar om u te helpen beter te begrijpen waarom u weg moet blijven van sommige scam sites en veilige eToro accounts moet openen, is het belangrijk om iets meer te weten over de Bitcoin Era scam.

Inhalt

Wat is het Bitcoin-tijdperk?

Het wordt gepresenteerd als een makelaar met een grote ervaring en reputatie, die u niet alleen een beetje zal leren wat u moet weten over cryptocurrency beleggen (omdat ze zeggen dat ze voor alles zullen zorgen), maar ook dat u in recordtijd een groot fortuin kunt verdienen, meld u gewoon aan en begin met beleggen en ze zullen u rijk maken.

Zij bieden dit systeem aan als "gemakkelijk te gebruiken" omdat je geen uitgebreide kennis hoeft te hebben van hoe de markt werkt om te beginnen met het genereren van inkomen, je hoeft hen alleen maar te vertrouwen met je geld en zij zullen zorgen voor alle stappen nadat je je hebt aangemeld. Met andere woorden, om miljonair te worden, hoeft u alleen maar een account aan te maken bij Bitcoin Era en dat is het.

De Ervaring Bitcoin Era

Moet ik geloven in het Bitcoin-tijdperk? Natuurlijk... NEE!!!

Het klinkt misschien erg verleidelijk voor iedereen om een kleine investering te doen en die in korte tijd exponentieel te zien groeien, want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal de fantasie om rijk te worden en al onze financiële problemen in een paar dagen op te lossen, en bovendien te genieten van wat we het liefste doen in het leven zonder jarenlang slaaf te zijn van een baan die we niet leuk vinden.

Dat wil zeggen, wij dromen dat veel extra geld onze problemen voor de rest van ons leven kan oplossen, en iemand ontmoeten die ons een wonderbaarlijke formule biedt om dit te bereiken is het ticket naar succes dat wij zo wanhopig nodig hebben.

En het is precies deze behoefte waar Bitcoin Era van profiteert, omdat ze al genoeg ervaring hebben met dit oplichtingsaanbod waar u vanaf nu misschien niet meer in gelooft.

Velen zullen zich afvragen hoe het mogelijk is dat deze frauduleuze sites geld blijven verdienen, en het antwoord is heel geloofwaardig als u de volgende uitleg begrijpt:

Bitcoin is een valuta met een hoog gewaardeerde reputatie, want als je genoeg kennis hebt, kun je een slimme investering doen waarmee je een goed bedrag kunt verdienen, maar niet iedereen heeft genoeg kennis om aan zo'n investering te beginnen.

Dit is waar de zwendel begint, want Bitcoin Era geeft u een gemakkelijke manier om alles te begrijpen wat u nodig hebt, maar zonder al te veel moeite te doen, want ze doen alles voor u, u hoeft alleen maar een eenvoudige test te doen en u aan te melden. Kortom, je hebt geen ervaring en ze geven het je gratis, aantrekkelijk, toch?

Om verder te gaan met deze zwendel, nodigen zij u uit om de investering die u zou moeten doen op hun site te vergelijken met de investering die u zou moeten doen op andere apps die een betere reputatie hebben. Dat wil zeggen, op andere sites moet de investering die nodig is om te beginnen met handelen een paar duizend dollar of meer bedragen en, volgens uw intuïtie, is het een beetje riskant om zoveel geld te geven aan onbekende investeerders.

Op dit punt maken zij opnieuw misbruik van uw vertrouwen en beweren dat zij geen grote sommen geld nodig hebben om een miljoen dollar winst voor u te genereren, dat u met een kleine investering van slechts $250 van hun diensten gebruik kunt gaan maken. Een bedrag dat niet royaal lijkt in vergelijking met de vorige.

En dat is hoe ik iedereen overtuig.

De Ervaring Bitcoin Era

Wat het Bitcoin Tijdperk zijn gebruikers vertelt

Ten eerste nodigt Bitcoin Era u uit om veilig te beleggen via zijn systeem, biedt u aantrekkelijke adviesdiensten voor een geldbedrag dat, als het niet kon vermenigvuldigen, u niet veel goeds zou doen, dus beschouw het niet als een risico en besluit het te vertrouwen.

Als u eenmaal overtuigd bent, of als u eenmaal op hun website bent, kunt u zien dat zij u een uniek en veel effectiever advies geven dan enige andere website waarover u tot nu toe hebt gelezen, omdat het slimme systeem dat door de deskundigen van hun bedrijf is ontwikkeld, een bijna perfect efficiëntiepercentage heeft.

Trading Robot

Het intelligente systeem waarop uw beleggingsbeslissingen zijn gebaseerd, wordt geleverd door een gespecialiseerde handelsrobot die de nodige berekeningen uitvoert aan de hand van statistieken die erin slagen elk marktgedrag in uw voordeel te voorspellen. Maar dat is natuurlijk niet waar, want zij willen al uw geld houden.

Dat wil zeggen dat zij u een geautomatiseerd beheer aanbieden, waarbij u geen enkele beslissing over uw geld hoeft te nemen, maar een zeer slimme robot dit voor u doet en uiteraard zonder uw toestemming.

Wat doet Bitcoin Era echt voor zijn gebruikers?

Deze zwendel is zeer goed gepland, want de site is zeer goed ontworpen, evenals de mening over hoe voordelig het is om bij hen te beleggen. Bovendien tonen ze u openlijk een spreadsheet met de investeringsstatistieken van hun huidige gebruikers met zogenaamd echte gegevens van echte mensen, zodat u denkt dat dit het bewijs is dat zij echte investeerders zijn die u kunnen helpen (het is allemaal oplichterij).

Zij overtuigen hun gebruikers om $250 of meer te investeren en dit in korte tijd te vermenigvuldigen, zodat zij vanaf de eerste dag al over het geld beschikken dat u hen zojuist hebt gegeven. Zij vragen u te vertrouwen op het geavanceerde systeem dat zij hebben en te geloven in hun reputatie (die zij voor zichzelf hebben gecreëerd) en de meningen van hun gebruikers (die allemaal nep zijn).

Dan houden ze je geld, en het ergste is dat je niet kunt klagen, want deze site is niet aangesloten bij een regulerende instantie, en de makers ervan wonen waarschijnlijk in een ver oord, genietend van alle wonderen die ze kunnen betalen met jouw geld en dat van anderen die voor deze zwendel zijn gevallen.

Om deze reden is het het beste om op veilig te spelen wanneer u belegt en een bekwame makelaar te kiezen die geregistreerd is bij een regelgevende instantie en wiens staat van dienst een reputatie heeft en veilig is, zoals eToro.

Wie kan ik vertrouwen met mijn geld? Bij eToro.

eToro is een veilige, snelle en gemakkelijke manier om te beleggen, en er zijn uitstekende getuigenissen van deze website omdat ze beweren een volledig veilige investering te doen, geen wonderformules en niet 's nachts rijk worden, maar slimme en betrouwbare beleggingen doen.

Niet alleen biedt eToro u de mogelijkheid om te beleggen in Bitcoin, maar ze nodigen u ook uit om meer te leren over andere cryptocurrencies en te beslissen wat u met uw geld wilt doen.

Bovendien zullen ze uw geld niet beheren zonder uw toestemming, maar nodigen ze u uit om actief deel te nemen aan het hele proces door mentor te worden, zodat u alles kunt leren wat u moet weten over cryptocurrencies.

Het beste van eToro is dat het een volledig gereguleerd en veilig systeem is. Laat u niet langer misleiden door zwendel en investeer veilig met eToro.